Veelgestelde vragen

Hoe werkt een samenwerking met Multiplied?
Als werkgever:
Mocht je als werkgever moeite hebben met het vinden van een profiel? Dan is het handig om Multiplied in te schakelen. Door ons grote netwerk en toegang tot veel profielen kunnen wij binnen een korte tijd de perfecte match(es) vinden. Bang om onnodig geld te betalen? Geen zorgen. Multiplied werkt met een no-cure no-pay model. Wanneer een kandidaat niet de proefmaand doorkomt, komen er ook geen volledige kosten bij kijken. Blijkt het wél een goede match, dan werken we met een vaste eenmalige fee of een fee die bepaald wordt op basis van een percentage van het jaarsalaris van de kandidaat.

Als kandidaat:
Multiplied heeft een breed netwerk van bedrijven door heel Nederland die IT -en andere specialisten zoeken. Als je op de website reageert op een vacature, kijken wij welke opties het beste aansluiten op jouw profiel en wensen. Mocht je interesse hebben in een of meerdere werkgevers waarvoor wij werven, dan kunnen we je voorstellen. Als de interesse wederzijds is kun je bij de werkgever op gesprek komen en wellicht heb jij dan jouw nieuwe droombaan gevonden!

Wat is het voordeel van samenwerken met een recruitmentbureau ten opzichte van een detacheringbureau?
Een recruitmentbureau is verantwoordelijk voor de communicatie tussen bedrijf en kandidaat in de sollicitatieprocedure. Als u als bedrijf naar een specifieke functie zoekt, dan kunnen we die vaak binnen een korte tijd vinden. De kandidaat komt uiteindelijk niet bij Multiplied in dienst, maar bij het bedrijf zelf. U heeft dus na de proefmaand geen last meer van een tussenpersoon!

Zijn jullie altijd bereikbaar?
Onze Recruitment Consultants zijn bereikbaar tot laat in de avond. Op kantoor zijn we op ons vaste nummer op de volgende tijden bereikbaar:

Maandag:     8:30 – 21:00
Dinsdag:       8:30 – 17:00
Woensdag:   8:30 – 21:00
Donderdag:  8:30 – 21:00
Vrijdag:         8:30 – 17:00

Wanneer moet ik gebruik maken van Multiplied?
Ben je als kandidaat op zoek naar de perfecte uitdaging of bent u als werkgever op zoek naar de perfecte kandidaat?
Dan is dat het ideale moment om Multiplied in te schakelen!

Waarin zijn jullie uniek vergeleken met jullie concurrenten?
Multiplied heeft in vergelijking met andere recruitmentbureau’s een klein team verdeeld over meerdere locaties. Dit zorgt voor korte lijnen, transparantie en duidelijke communicatie. We delen alle nodige informatie voor zowel werkgever als kandidaat (naam, mailadres, telefoonnummer, etc.) waar diverse conculega's zich veelal van distantiëren om de controle niet uit handen te geven. Direct contact tussen beide is geen probleem indien nodig en gewenst. Binnen een korte tijd weet de kandidaat of werkgever of Multiplied in hun straatje past.

Hoe groot is Multiplied?
Multiplied heeft op dit moment twee vestigingen. Eén in Ede (gefocust op C#.net, PHP, Java, Embedded en meer) en één in Voorburg (gefocust op Java, Python, PHP en meer). Het totale team van Multiplied bestaat op moment van spreken uit 15-20 medewerkers. Meer kunt u lezen op de 'Over ons' pagina.

Doet Multiplied alleen bemiddelingen binnen de IT?
Nee, soms doet Multiplied een stapje opzij en kijken we verder dan ons specialisme binnen (IT)development of de software branche. Marketing? Ja. Beheer? Ja. Support? Ja. Projectmanagement? Ja. Veel is bespreekbaar. Zie voor meer informatie hierover de pagina: 'Onze expertises'. 

Wat gebeurt er nadat ik op een vacature heb gereageerd?
We nemen per telefoon of mail contact met je op, maken kennis met je en gaan op zoek naar jouw drijfveren en motivators met oog op jouw toekomst. Ook als we niks voor je kunnen betekenen hoor je van ons.

Waarom zou ik kiezen voor Multiplied?
We beschikken over een enorm netwerk omdat we al jaren bestaan en hebben ruime ervaring binnen de IT waardoor we je objectief advies kunnen geven. Dit kan geheel vrijblijvend met het oog op een goede samenwerking, ook op de lange termijn.