Over ons

Multiplied is in 2013 begonnen. Met noeste arbeid hebben wij hier een groot netwerk opgebouwd dat bestaat uit schaarse IT-specialisten en organisaties uit verschillende sectoren. Diederick en Matthew hebben Multiplied samen opgebouwd vanuit een stoffige zolderkamer met alleen een senseo koffiezetapparaat tot een professioneel Werving & Selectiebureau. Binnen Multiplied hechten wij veel waarde aan samenwerkingen op de lange termijn en zijn we elke dag met veel passie in de weer voor onze  connecties. In 2019 hebben we door ons groeiende netwerk een tweede locatie geopend in Ede. Hier zit Matthew met zijn team en Diederick zit met zijn team in Den Haag.

Bij Multiplied willen we natuurlijk een zo groot mogelijke toegevoegde waarde zijn voor kandidaten en organisaties. Met onze gedreven IT-recruitmentspecialisten zorgen wij voor de juiste verbinding tussen de organisatie en kandidaat. We zijn dan ook in een bepaalde recruitmentmarkt gespecialiseerd. Deze markt betreft Software -en hardware development. Echter zijn we niet gebonden aan onze specialisaties en verbreden wij onze horizon wanneer dit van ons wordt gevraagd. Denk hierbij ook aan passende oplossingen op het gebied van testing, online marketing, consultancy, beheer, data, design, etc. Wij werken voor zowel nationale als internationale organisaties. Van Nederlandse mkb-bedrijven tot bedrijven gevestigd in Sillicon Valley. We bieden mogelijkheden op zowel permanente basis als flexibel en bieden op deze manier niet alleen in Nederland, maar ook ver daarbuiten passende oplossingen op het gebied van IT.

Hoe gaan wij te werk?
 

In deze video geven wij meer informatie over ons en onze werkwijze. Hierin wordt duidelijk hoe het proces voor uw organisatie of voor jou als kandidaat in zijn werk gaat. Naast onze specialisatie in programmeertalen als PHP, C# .NET, Java, Python en C++, kunnen wij helpen bij aanverwante IT-vacatures en expertises. Benieuwd wat Multiplied nog meer kan betekenen?

Onze expertises