Software Developer vacatures

Ben jij een getalenteerde Software developer met een passie voor technologie en innovatie? Heb jij uitgebreide kennis van en ervaring met code schrijven? Houd jij van logisch nadenken en oplossingsgericht te denken? Werk jij graag op de frontend, de backend of beide, of weet je het nog niet helemaal, maar zoek je het graag uit? Kom erachter wat het is om een Software developer te zijn, dus lees gauw verder!

Wat is een Software Developer?

Een Software developer is iemand die computersoftware ontwikkelt en schrijft. Jij gaat werken aan het ontwerpen, het coderen, het testen en het onderhouden van programma’s, websites en applicaties. Je kan in diverse soorten programmatalen gaan coderen, er zijn vele soorten Software developers die zich specialiseren in één soort programmataal als Java of PHP. Er zijn daarnaast drie soorten Software developers te onderleiden, te weten de frontend Software developer, de backend Software developer en de full stack Software developer.

Welke vaardigheden moet je hebben als Software developer?

Woorden als innovatief en analytisch denkvermogen, verbanden leggen, in concepten kunnen denken, is waar je aan moet denken wanneer je aan een Programmeur denkt. Een probleem vanuit verschillende oogpunten kunnen bekijken, om zo, doeltreffend tot een oplossing te komen. Je dient methodisch te kunnen werken, maar ook zeker kritisch te kunnen denken. Dit omdat je aan complexe systemen gaat werken en deze zult gaan ontwikkelen of debuggen. Blijf jezelf bijscholen, dus zet in op het volgen van cursussen of thuisstudie, gezien de technologie van vandaag zich blijft ontwikkelen. Gelukkig bieden de meeste bedrijven cursussen en opleidingen aan aan haar personeel.

Wat is het salaris van een Software developer?

Het salaris van een Software developer in Nederland ligt tussen de €3.040,- en €4.115,-.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct!

Ben je enthousiast geworden om de uitdaging als Software developer aan te gaan? Multiplied helpt je graag bij het vinden van deze uitdaging! Door het ruime netwerk aan IT-partners kunnen we snel schakelen en jou koppelen aan – wie weet – jouw nieuwe werkgever. Nog niet helemaal overtuigd waarom je via ons aan de slag zou moeten gaan? Kijk hier voor de voordelen, en laat je overtuigen!