.NET developer vacatures

Vind jij het geweldig om aan de slag te gaan binnen een groot en complex framework? Zit er geen rek in jouw creativiteit en vind jij het juist leuk om te programmeren van games tot mobiele applicaties? Wil jij aan de slag als .NET developer? Vind hier de vacature die bij jou past!

Dit is wat jij gaat doen als .NET developer

De belangrijkste taken van een .NET developer zijn het ontwikkelen van web en mobiele applicaties. Daarnaast test en verbeter je deze applicaties nadat deze ontwikkeld zijn. Natuurlijk is het per project en per bedrijf verschillend. Als .NET developer ga je programmeren binnen het .NET framework. Je programmeert games, software en websites, natuurlijk, binnen het .NET raamwerk.

De functie-eisen van een .NET developer

Wil jij gaan werken als .NET developer? Dan moet je natuurlijk over een aantal specifieke en een aantal basisvaardigheden beschikken. Uiteraard moet je uitstekende kennis hebben met en ervaring hebben in .NET. Er wordt natuurlijk wel rekening gehouden met je niveau. Als je starter bent of junior wordt hier natuurlijk rekening mee gehouden t.o.v. senior niveau. Het is, per niveau, belangrijk dat je jouw kennis om kunt zetten naar praktische .NET-oplossingen. Het is echt een pré wanneer je zowel goed bent in teamverband als zelfstandig werken.

Naast deze vereisten beschik jij o.a. over:

  • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding, met een sterke voorkeur in de IT
  • Goede kennis en ervaring met .NET
  • Aangezien C# en .NET vaak samengaan, kennis en ervaring met C#
  • Creatief en kritisch kunnen denken

Het inkomen van een .NET developer

Een .NET developer verdient gemiddeld tussen de €3000 en €5.500 bruto gebaseerd op een 40-urige werkweek.

Vind hier vacatures voor .NET developer

Beginnen als .NET developer bij een te gek bedrijf? Rond nu je zoektocht af door een kijkje te nemen bij de vacatures bij Multiplied! Bij Multiplied vind je een scala aan interessante IT-werkgevers door het ganse land die staan te springen om goede .NET developers. Wij van Multiplied zien graag dat de .NET-er en de IT-werkgever tot een match komen, en daarom dat we willen kijken naar wat jij graag wilt, zodat die match zo snel mogelijk tot stand komt (dit zijn de voordelen). Ben je geïnteresseerd in één gesprek, of juist in meerdere, bij ons kan het allemaal! Bij wederzijdse interesse, plannen we zo een gesprek in.