Programmeur vacatures

Geniet jij van het schrijven van code? Ga jij er helemaal voor om software zo snel en zo goed mogelijk te debuggen? Werk jij graag op de frontend, de backend of beide, of weet je het nog niet helemaal, maar zoek je het graag uit? Kom erachter wat het is om een Programmeur te zijn, dus lees gauw verder!

Wat is een Programmeur en waar kan je gaan werken?

Een programmeur is iemand die computersoftware ontwikkelt en schrijft. Jij gaat werken aan het ontwerpen, het coderen, het testen en het onderhouden van programma’s, websites en applicaties. Je kan in diverse soorten programmatalen gaan coderen, er zijn vele soorten programmeurs die zich specialiseren in één soort programmataal als Java of PHP. Er zijn daarnaast drie soorten programmeurs te onderscheiden, te weten de frontend programmeur, de backend programmeur en de full stack programmeurAls programmeur kan je gaan werken in verschillende industrieën op IT-afdelingen, zoals in de gezondheidssector, de financiële sector en natuurlijk bij software bedrijven.

Welke vaardigheden moet je hebben als Programmeur?

Woorden als innovatief en analytisch denkvermogen, verbanden leggen, in concepten kunnen denken, is waar je aan moet denken wanneer je aan een Programmeur denkt. Een probleem vanuit verschillende oogpunten kunnen bekijken, om zo, doeltreffend tot een oplossing te komen. Je dient methodisch te kunnen werken, maar ook zeker kritisch te kunnen denken. Dit omdat je aan complexe systemen gaat werken en deze zult gaan ontwikkelen of debuggen. Blijf jezelf bijscholen, dus zet in op het volgen van cursussen of thuisstudie, gezien de technologie van vandaag zich blijft ontwikkelen. Gelukkig bieden de meeste bedrijven cursussen en opleidingen aan aan haar personeel.

Wat is het salaris van een Programmeur?

Het salaris van een Programmeur in Nederland ligt tussen de €2.730,- en €3.695,-. Als junior zal je rond de €3.200,- verdienen per maand. Er zijn vele verschillende soorten Programmeurs binnen de IT. De ene programmeertaal is meer gewild dan de andere, dus er zullen uitschieters hiertussen zitten die een stuk meer per maand verdienen.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct!

Ben je enthousiast geworden om de uitdaging als Programmeur aan te gaan? Multiplied helpt je graag bij het vinden van deze uitdaging! Door het ruime netwerk aan IT-partners kunnen we snel schakelen en jou koppelen aan – wie weet – jouw nieuwe werkgever. Nog niet helemaal overtuigd waarom je via ons aan de slag zou moeten gaan? Kijk hier voor de voordelen, en laat je overtuigen!