Embedded developer vacatures

Houd jij ervan om, naast software, ook bezig te zijn met hardware? Wil je bezig zijn met software dat gebruikt wordt voor producten van alledag, in keuken, badkamer en ziekenhuis? Van koffiezetapparaat tot ziekenhuisapparatuur en van wasmachine tot auto-software, jij kan dit allemaal gaan ontwerpen en programmeren. Is dit iets waar jij ‘s nachts voor wakker gemaakt kan worden? Ga dan aan de slag als Embedded developer!

Wat doet een Embedded developer?

Een Embedded developer ontwerpt, test en implementeert software en hardware dewelke in een Embedded systeem voorkomt. Je zal ook bezig zijn met het repareren van een product wanneer er iets misgaat binnen de het interne automatiseringssysteem. Op zo’n moment wordt de software flink doorgelicht, op zoek naar bugs. Op zo’n moment ben jij betrokken bij de optimalisatie van bestaande systemen en producten.

Wat maakt een Embedded developer?

Om de functie van Embedded developer te vervullen dien je minimaal een hbo of universitair diploma te hebben in de richting van Embedded Software, Technische Natuurkunde, Wiskunde, Computerkunde, Elektrotechniek of Technische Informatica. Je dient kennis te hebben van C, van C#, van Java, SQL en C++. Niet alle bedrijven vragen affiniteit en ervaring in al deze talen, sommige zitten meer in C, maar er is tegenwoordig steeds meer vraag naar C++. Kennis en ervaring binnen Linux danwel Windows is een pre.

Wat verdient een Embedded developer?

Wanneer je van het MBO afkomt, zal je gemiddelde salaris €3.650,- gaan verdienen. Kom je van het HBO af, dan zal je al gauw gemiddeld €3.935,- gaan verdienen, en wanneer je een universitaire studie afgerond hebt, zal je gemiddeld richting de €4.700,- gaan verdienen.

Vind jouw droombaan bij Multiplied

Wil jij een doorstart maken binnen Embedded development? Ben jij enthousiast geworden om als Embedded developer aan de slag te gaan? Stop dan met zoeken, en klik hier op de vacatures  om jouw nieuwe uitdaging aan te gaan! Nog niet helemaal er over uit waarom je met ons zou willen samenwerken? Lees hier de voordelen van het inschakelen van Multiplied . En controleer het aanbod vandaag nog of druk op de knop contact.