Full Stack developer vacatures

Houd jij ervan om niet alleen backend of niet alleen frontend werk te verrichten? Ben jij meer een allrounder, zie jij jezelf beter op beide vlakken werken? Ben jij analytisch van aard, ben je secuur, detailsgericht? Begin of continueer je carrière hier en laat Multiplied je op weg helpen!

Wat doet de Full stack developer?

Als Full Stack developer ben jij zowel op de backend als op de frontend met software bezig. Waar de backend developer voornamelijk floreert op de backend, en de frontend developer op de frontend, ben jij zogezegd de allrounder, want jij kan zowel werken op de back- als frontend. Een expert hoef je niet te zijn, maar hoe meer je weet, hoe meer kennis en kunde je hebt op beide gebieden, des te gewilder jij zult zijn voor bedrijven. Uiteindelijk moet je het zelf vooral leuk vinden om je kennis en kunde uit te breiden, omdat je programmeren gewoon het mooiste vindt dat er bestaat.

De vaardigheden van een Full Stack developer

Jij ben analytisch van aard, en je hebt de wil om je hele leven lang te blijven leren. De technologische ontwikkelingen blijven rap doorgaan, dus je zal je blijven moeten (/willen) ontwikkelen. Jij bent gedisciplineerd (of wilt dat worden) en je dient creatief te zijn. Dat wat betreft de persoonlijke eigenschappen/vaardigheden. Het is van uitermate belang dat je kennis hebt van HTML, CSS en Javascript als de frontend tools. Daarnaast is het van belang dat je van minimaal één programmeertaal op de backend veel ervaring hebt of krijgt. Specialiseer je je bijvoorbeeld in PHP, C#, Java of Python. Je zal bezig zijn met databases en geheugenopslag van nieuw te verwerken gegevens van een website of applicatie. Als laatste, zeker niet onbelangrijke vaardigheid, is dat je gestructureerd code kunt schrijven.

Wat ga jij verdienen als Fullstack developer?

Een Full stack developer verdient gemiddeld tussen de €3800 en €4500 bruto gebaseerd op een 40-urige werkweek.

Hier vind jij jouw droombaan bij Multiplied!

Wil je gaan werken als Full stack developer? Begin jouw zoektocht naar Full stack development vacatures bij Multiplied! Door te putten uit een jarenlange opbouw van een gespecialiseerd network aan IT-opdrachtgevers is Multiplied in de mogelijkheid jou in bijna iedere regio in Nederland aan een zeer interessante baan te helpen. Ook als de vacature niet online staat, schroom dan niet om toch contact  op te nemen.

Wil jij je vast voorbereiden op een sollicitatiegesprek? De tips  krijg je van ons er gratis bij.