Software Tester vacatures

Test, 1,2,3, test. Heb jij het altijd al leuk gevonden om dingen uit te testen? En heb jij van je hobby je werk gemaakt? Heb je affiniteit met software en ben jij kundig en punctueel? Vind vandaag nog de Software Tester vacature bij Multiplied!

Wat doet een Software tester?

Jij als software tester bent verantwoordelijk voor het testen van software applicaties en systemen om ervoor te zorgen dat ze accuraat en correct werken en te zorgen dat deze aan alle vereisten van de klant voldoen. Jij speelt een belangrijke rol in het software ontwikkelproces en jij helpt bij het identificeren en oplossen van fouten en problemen in de software. Jij gaat testplannen en -strategieën opstellen, en diverse soorten tests uitvoeren.

Over welke vaardigheden moet een Software tester beschikken?

Als je Software tester wilt zijn of worden, dien je over een analytisch vermogen te beschikken en logisch na te willen denken. Je moet echt goed kunnen communiceren, omdat je met diverse collega’s en software ontwikkelaars samenwerkt. Je hebt aandacht voor detail en je bent nauwkeurig. Je hebt ervaring met testmethodieken en testtools. Het is erg belangrijk dat je kennis hebt van verschillende programmeertalen. En het is een pré wanneer je onder tijdsdruk kunt werken.

Wat is het salaris van een Software Tester?

Een Software Tester verdient gemiddeld €3.820,- bruto per maand. Een realistischer beeld is een salarisrange tussen de €3.250,- en €4.395,-.

Vind jouw droombaan via Multiplied!

Wil jij gaan werken als Software tester? Begin jouw zoektocht naar Software tester bij Multiplied! Multiplied heeft een groot netwerk van IT-bedrijven door heel Nederland die Software Engineers of andere specialisten zoeken. We zien niets liever dan een goede match. Om die reden kijken we altijd of jouw profiel en wensen goed aansluiten op de werkgever. Multiplied werft voor meerdere werkgevers. Als jij geïnteresseerd bent in meerdere werkgevers, dan stellen we je graag voor. Als de interesse er vanuit de werkgever ook is, dan regelen we graag een gesprek