Mobile developer vacatures

Ben jij technisch ingesteld en creatief? Ben jij geïnteresseerd in mobiele telefonie, tablets en internet? Droom jij ’s nachts van het creëren van nieuwe applicaties? Dan is de functie van Mobile developer echt iets voor jou!

Wat ga je doen als Mobile developer?

Als Mobile developer houd jij je bezig met het maken van mobiele applicaties. De applicaties variëren van informatieve applicaties tot games. Je kan bij een bedrijf komen te werken dat zich enkel bezig houdt met informatieve applicaties, maar het kan ook zijn dat je bij een bedrijf wil gaan werken dat zich alleen bezig houdt met het maken van games. Er zijn verschillende besturingssystemen, de grootste twee zijn iOS en Android. Naar alle waarschijnlijkheid ga je daar mee werken.

Als Mobile developer is zowel datgene belangrijk wat het bedrijf of de opdrachtgever wil communiceren, als de gebruikerservaring van de eindgebruikers erg belangrijk. Wat zijn de behoeften en de wensen van klanten, wat willen klanten graag, dat zijn zaken waar je je mee bezig zal gaan houden. Dat is eigenlijk de eerste stap. Dan ga jij je bezig houden met het ontwerpen van een oplossing of het vervullen van de klantbehoefte. Prototypes ontwerpen en het schrijven van broncode is waar jij vervolgens mee bezig zult zijn. Je bent bezig met het maken van patches en bepaalt de structuur van de programmeereenheid. Dit is een greep uit de werkzaamheden die jij wellicht als Mobile developer binnenkort gaat doen.

Hoe kan je Mobile developer worden?

Door het volgen van een mbo, hbo of wo-opleiding kan jij je goed voorbereiden op een carrière binnen Mobile development. Het is goed om ervaring te hebben binnen dit vakgebied, maar het is zeker niet een harde eis.

Wat ga je verdienen als Mobile developer?

Als Mobile developer verdien je tussen de €2.880,- en €3.895,-. Er zit een verschil tussen een IOS developer en een Android developer. En de salarissen lopen ook uiteen betreffende deze twee functies.

Vind jouw droombaan als Mobile developer bij Multiplied

Binnenkort beginnen als Mobile developer? Jouw zoektocht neemt een vogelvlucht als je via Multiplied  solliciteert! Bij Multiplied bieden we je een groot netwerk aan van opdrachtgevers die staan te popelen om de nieuwe Mobile developer te verwelkomen. Check hier de beschikbare vacatures.