Software Engineer vacatures

Kennis van meerdere programmeertalen en gespecialiseerd in het ontwikkelen van software? Als Software Engineer kan je bij een bedrijf aan de slag om ideeën om te zetten naar bruikbare software. Je ontwerpt en bouwt applicaties en zorgt voor de nodige testen. In samenwerking met een klant construeer je uiteindelijk (vaak in teamverband) een werkend programma! Aan de slag als Software Engineer? Vind de Software Engineer vacature bij Multiplied!

Wat ga je doen als Software Engineer?

Als Software Engineer houd jij je vooral bezig met het ontwerpen en bouwen van applicaties. Samen met jouw collega’s en de klant, maak je een zo compleet mogelijk programma. Als Software Engineer ga je dus programmeren, testen en documenteren. Het is belangrijk om goed rekening te houden met de wensen en behoefte van de klant. Je gebruikt deze informatie namelijk om aan de hand van technische modellen en/of protocollen, software te ontwerpen. Uiteindelijk wordt de software geïnstalleerd, zodat de eindgebruiker er mee aan de slag kan.

Vaardigheden van een Software Engineer

Als Software Engineer ben je zeer secuur en nauwkeurig bezig. Het ontwikkelen van functionerende software is een zeer complex proces. Je moet een perfectionistische instelling hebben in combinatie met een groot technisch inzicht. Werkgevers verwachten van de Software Engineer dat hij of zij creatief is, oplossingsgericht kan werken en dat je gestructureerd bent.

Naast deze vereisten beschik jij ook over:

  • Minimaal een hbo-opleiding, met voorkeur in de IT
  • Goede kennis en ervaring met verschillende programmeertalen
  • Je kunt ideeën omzetten naar toepasbare applicaties
  • Proactief
  • Communicatief sterk
  • Analytisch sterk
  • Je kunt goed werken in teamverband
  • Resultaatgericht werken
  • Verantwoordelijk kunnen nemen
  • Creatief en kritisch kunnen denken

Salaris van een Software Engineer

Een Software Engineer verdient gemiddeld tussen de €3000 en €4060 bruto gebaseerd op een 40-urige werkweek.

Vind jouw droombaan via Multiplied

Werken als Software Engineer? Begin met zoeken naar een Software Engineer vacature bij Multiplied! Multiplied heeft een groot netwerk van IT-bedrijven door heel Nederland die Software Engineers of andere specialisten zoeken. We zien niets liever dan een goede match. Om die reden kijken we altijd of jouw profiel en wensen goed aansluiten op de werkgever. Multiplied werft voor meerdere werkgevers. Als jij geïnteresseerd bent in meerdere werkgevers, dan stellen we je graag voor. Als de interesse er vanuit de werkgever ook is, dan regelen we graag een gesprek. Wellicht zit jouw droombaan als Software Engineer ertussen!