ICT manager vacatures

Als ICT manager geef jij leiding aan een groep ICT’ers. Jij zorgt ervoor dat de deze ICT’ers goed begeleid worden en jij stuurt hen aan in hun werk. Zijn er problemen? Dan spring jij in en lost de problemen op. Is dit wat jou aanspreekt? Lees dan vooral verder!

Wat ga je doen als ICT manager?

Je krijgt veel verantwoordelijkheden en hebt ook verantwoording af te leggen aan de directie. Je hebt een breed takenpakket, je draagt zorg voor je team, voor het klantenbestand, je houdt nauw contact met de directie en ook met een stuk begroting houd jij je bezig. Wanneer je het idee hebt dat er bepaalde zaken mis lijken te gaan, dan dien je daar op te anticiperen, en aan de bel te trekken, opdat daar naar gehandeld kan worden. Jij verwezenlijkt projectdoelen, je maakt planningen, je werkt aan en denkt na over het beheer en optimalisatie van de IT-infrastructuren, upgrades, migraties en systeemupdates. Je houdt je bezig met de beveiliging van data en het netwerk. 

Jij bent een strategist. Jij plant projecten zo efficient  mogelijk in. Strategisch inzicht en overzicht houden zijn noodzakelijk om in dit werk te floreren. Jij bent goed met financiën, je krijgt namelijk met budgetten te maken voor specifieke projecten of doelen. Jij moet goed in je schoenen staan en goed besluiten kunnen maken op hoog niveau. Communicatie, communication is key. Als ICT manager kan dat  niet ontbreken. Jij bent een aandachtig luisteraar, naar de directie en je team.

Hoe kan je ICT manager worden?

Voor het worden van ICT manager dien je minimaal een hbo denk- en werkniveau te hebben. Met een bachelor Business IT & Management, Informatica of hbo-ICT, of met een master computerwetenschappen maak jij een heel goede start.

Wat ga jij verdienen als ICT manager?

Een ICT manager verdient gemiddeld tussen de €3800 en €5300 bruto gebaseerd op een 40-urige werkweek.

Vind jouw droombaan bij Multiplied

Zie jij jezelf als ICT manager aan de slag gaan? Start vandaag nog jouw zoektocht bij Multiplied en vindt dé baan die bij jou past. Wij leren je graag kennen aan de hand van een persoonlijk (telefonisch) gesprek. Ben je benieuwd hoe dit proces verloopt? Dat kan je hier lezen.