Frontend developer vacatures

Ben jij nauwkeurig en kan je goed in teamverband werken? Ben jij graag met software aan de gang, maar wel zo dat de klant ook kan genieten van wat je gemaakt hebt? Ga dan aan de slag als Frontend developer!

Wat doet een Frontend developer?

Jij als Frontend developer hebt als taak om bijvoorbeeld een website er goed uit te laten zien. Jij bent onder andere bezig met talen als HTML (+CSS) en Javascript. Jij houdt je bezig met het ontwerpen, het programmeren, het testen en het implementeren van juist dat gedeelte wat de bezoekers van een website zichtbaar kunnen zien. Je bent bezig met het verbeteren van landingspagina’s, van webpagina’s en je doet aan technisch uitwerken van designs. Jij maakt de verbinding tussen techniek en design.

Wat maakt een Frontend developer?

 De Frontend developer is een analyticus. Iemand die in oplossingen denkt. Vanuit een brede kijk de digitale toepassing creëren. Herken jij jezelf in woorden als resultaatgericht, nauwkeurig werken en zelfstandigheid en tegelijkertijd goed in een team kunnen werken? Deze eigenschappen komen goed van pas als developer op de Frontend. Daarnaast is het slim wanneer je een hbo of universitaire achtergrond hebt. Niet alle bedrijven zijn daar kritisch op, zolang je over het denk- en werkniveau beschikt, kan je bij sommige bedrijven ook een heel eind komen. Studies als Technische Informatica, Computer Science en Frontend Developer helpen jou de juiste richting in.

Wat verdient een Frontend developer?

Een Frontend developer verdient gemiddeld tussen de de €3.120,- en €4.215,-. Natuurlijk zijn er diverse factoren om tot jouw precieze salaris te komen. Dit zoeken wij graag voor je uit aan de hand van een (telefonisch) kennismakingsgesprek met jou. Neem hier contact met ons op.

Vind jouw droombaan bij Multiplied

Wil jij beginnen als Frontend developer bij een gaaf bedrijf? Blijf niet langer in het duister tasten, maar druk nu nog op een  frontend vacature of plan direct een gesprek met ons in, vaak hebben we al binnen een week een concrete afspraak met minimaal één van onze opdrachtgevers.