Werkgevers

Heeft u genoeg van de ontelbare mismatches en loze profielen op basis van een ontoereikende filtering? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Multiplied maakt het verschil door in woord en daad klantwaardering voor kandidaat én werkgever voorop te stellen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Werkgevers en kandidaten zijn uniek. Op zoek naar de perfecte match, maar lopen elkaar vaak mis. Dit is waar Multiplied te hulp schiet.

Door middel van onze persoonlijke aanpak en jaren professionele ervaring weten we niet alleen kwaliteit en wens samen te brengen, maar deze ook te vermenigvuldigen. Wij zetten ons graag in om de juiste verbinding tussen organisaties en werkzoekende kandidaten te realiseren. Multiplied beschikt over adviseurs met een rekruterende insteek. Vanuit een ander perspectief kijken wij verder dan alleen skills. Wij komen graag persoonlijk langs bij uw organisatie om nader kennis te maken. Met onze recruitment scan hebben wij al veel partners geadviseerd en geïnspireerd om schaars IT- talent aan te trekken. Wij werken samen met ketenpartners en passen (online) innovatieve recruitment technieken toe om het beste talent voor u te scouten. Even bellen om te sparren? Bel naar:  +31 31 875 41 89. Wij denken graag mee! 

Wij werken voor verschillende soorten organisaties. Denk hierbij aan bestaande mkb-organisaties, start-ups, scale-ups en corporate ondernemingen. Ook werken we voor de overheid en bedrijven binnen de semioverheid en zijn actief binnen verschillende sectoren, denk hierbij aan bijvoorbeeld de olie- en gassector, blockchain, internetbureaus, e-health organisaties, duurzame energie bedrijven en transportondernemingen. Kortom, we werken graag samen met organisaties die de uitdagingen van de 21e eeuw op zich af zien komen en oplossingen moeten bedenken om deze uitdagingen aan te gaan. U vraagt, wij draaien!

In onderstaand overzicht maken wij inzichtelijk hoe wij graag te werk gaan. Past deze werkwijze bij uw organisatie? Stuur ons gerust een berichtje en dan bespreken wij graag de mogelijkheden!