Javascript Developer vacatures

Gebruiksvriendelijke en snelle applicaties ontwikkelen met Javascript? Als Javascript Developer ontwerp, implementeer en onderhoud je applicaties met door gebruik te maken van Javascript. Met jouw kennis en ervaring zorg je in teamverband voor software analyses, programmeren, testen en debuggen. Aan de slag als Javascript Developer? Vind de vacature die bij jouw past via Multiplied!

Wat ga je doen als JavaScript Developer?

Als JavaScript Developer houd jij je vooral bezig met het ontwikkelen en implementeren van JavaScript applicaties. Hoewel JavaScript voornamelijk wordt gebruikt voor websites, kan het ook worden toegepast op software. In teamverband zorg je dan voor onderhoud van applicaties en verbeter je regelmatig de code. Je kunt daarbij goed advies geven, functioneert als probleemoplosser en verzorgt softwaredocumentatie op gebied van JavaScript.

Vaardigheden van een Javascript Developer

Wil je aan de slag als JavaScript Developer? Dan zijn er over het algemeen enige vereisten vanuit de werkgever. Je zult uiteraard een uitstekende kennis en ervaring moeten hebben van JavaScript. Het is belangrijk dat je deze kennis en ervaring kunt omzetten naar praktische JavaScript-oplossingen. Je kunt ook goed functioneren in teamverband, want een JavaScript project breng je tot een succes door samen te werken.

Naast deze vereisten beschik je ook over:

  • Minimaal een hbo-opleiding, met voorkeur in de IT zoals Informatica of Technische Informatica
  • Goede kennis en ervaring met JavaScript
  • Je kunt secuur werken
  • Je bent analytisch sterk
  • Snelle probleemoplosser
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Werken in een teamverband

Salaris van een JavaScript Developer

Een JavaScript Developer verdient gemiddeld tussen de €3500 en €4600 bruto gebaseerd op een 40-urige werkweek.

Aan de slag via Multiplied

Starten als JavaScript Developer? Begin jouw zoektocht naar JavaScript vacature bij Multiplied! Door een landelijk netwerk met IT-werkgevers, is er gegarandeerd een werkgever die zoekt naar een JavaScript Developer of een andere specialist. Multiplied kijkt naar jouw profiel en luistert naar jouw wensen. Vergroot je kans en bekijk vacatures van meerdere werkgevers. Multiplied stelt je graag voor! Als er wederzijdse interesse is, dan zorgen wij ervoor dat je op gesprek kunt gaan. Zijn meerdere gesprekken positief? Dan heb jij het voor het kiezen!