Software Designer vacatures

Ben jij punctueel en gedetailleerd? Kan men jou ’s nachts wakker maken voor complexe projecten die elke keer weer anders zijn? En wil jij deze aspecten combineren in één functie tezamen? Kom dan werken als Software Designer! Ben je benieuwd wat of wie een Software Designer is, of heb je ambitie er een te worden? Lees dan vooral verder!

Software Designer: Wie ben jij en wat kan jij

Als Designer in de IT dien je gedisciplineerd, punctueel, gedetailleerd en idealistisch te zijn, of in ieder geval deze competenties te hebben. Daarnaast is het goed om leergierig te zijn en waarnemend. Het is goed wanneer je een perfectionist bent. Je moet goed een oordeel kunnen vormen, besluiten nemen is dus van belang. Resultaatgericht denken ben jij sterk in, goed kunnen samenwerken en besluitvaardig ben jij als persoon. Als laatste is het in dit beroep van belang dat je jouw kennis en kunde op peil houdt door zelfstudie en het volgen van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

Jij wilt je natuurlijk profileren als top software designer. Dit kan je worden met een opleiding Informatica of ICT. HBO of WO is wat veel bedrijven van je verwachten dat je meebrengt. Daarnaast is het van belang dat je de nodige werkervaring meebrengt, gezien de zwaarte van de functierol.

Wat ga je doen als Software Designer?

Jij gaat een specifiek plan voor een specifieke behoefte opzetten. Jij als software designer moet tot in de puntjes weten en begrijpen wat de behoeften en wensen van de klant zijn, jij als software designer dient een methode en een plan te bedenken, binnen de behoeften en mogelijkheden van het bedrijf waar jij voor werkzaam bent, om dat te realiseren. Een belangrijke functie dus binnen het proces van softwareontwikkeling. Wees niet bevreesd, als je liever geen leidinggevende functie bekleedt, als software designer hoef je deze namelijk niet te vervullen.

Een stukje salaris, is ook niet onbelangrijk

Het instroomsalaris ligt boven de €2.000,-. Echter, met veel ervaring komt je salaris o.b.v. 40 uur niet hoger te liggen dan tussen de €3.500,- en €4.000,-.

Vind de vacature bij Multiplied die bij jou past

Ben je enthousiast geworden om jouw volgende carrièrestap te zetten en Software Designer te worden? Bij Multiplied is misschien niet waar jouw zoektocht begint, maar wel waar deze met succes eindigt! Neem vlug een kijkje bij de vacatures, of neem contact met ons op om direct een gesprek in te plannen! Bij Multiplied is waar jouw carrière de doorstart maakt!