C# Developer vacatures

Ben je een nauwkeurige, doortastende programmeur, is geen uitdaging te groot voor jou en denk je altijd in oplossingen? Ga dan aan de gang als C# developer en bouw bijvoorbeeld binnen Windows mee aan software waar vele mensen gebruik van gaan maken! Een C# developer vind je niet vaak zonder .NET. C# is een programmeertaal, waar .NET het framework is waarbinnen je kunt programmeren als C# developer. Het is echter ook mogelijk om games en applicaties te gaan ontwikkelen, los van .NET. daar kan je C# ook voor gebruiken.

Wat ga je zoal doen als C# developer?

Als C# developer houd jij je bezig met het bouwen van websites, het optimaliseren van inlogsystemen voor werknemers en het ontwikkelen van applicaties. Je kan aan de slag gaan binnen het .NET framework, meer de technische kant uit gaan richting embedded programmeren of bijvoorbeeld Android applicaties maken.

Dit heb je nodig om als C# developer aan de slag te gaan!

Je moet het leuk vinden om te programmeren, om bezig te zijn met datgene wat de eindgebruiker niet direct ziet. Code schrijven, en dat, uiteraard, in de C# taal. Het is handig als je een afgeronde HBO opleiding kunt overleggen, aangezien dit in de meeste gevallen een minimale vereiste is. Daarnaast kom je altijd een paar begrippen tegen die pagina-vullend werken waar het goed van is dat je daar over beschikt, zoals dat je up-to-date bent van alle ontwikkelingen op het gebied van C#, dat je beschikt over uitstekende kennis van eenzelfde taal en dat je gedreven bent om kwaliteit te leveren.

Wat ga je verdienen als C# developer?

Gemiddeld verdient een C# developer €3.695 bruto per maand o.b.v. 40 uur p/w. Met een HBO of Universitaire afgeronde opleiding heb je meer kans op een hoger salaris. De salarisrange begint bij €3.145 en eindigt op €4.250. Omdat IT-ers erg gewild zijn in de huidige markt verdient een starter al gauw €2.500,- Wanneer je in de Randstad en omstreken werkt, zal je meer verdienen dan wanneer je bijvoorbeeld in Groningen woont. Er zijn uiteraard uitschieters in salaris, maar die vind je voornamelijk bij grote coöperaties en grote IT-bedrijven.

Past het beroep van C# developer bij jou?

Wil je gaan werken als C# developer? Begin jouw zoektocht naar C# development vacatures bij Multiplied! Gebruikmakende van een breed netwerk aan bedrijven gevestigd in heel Nederland, zal je iedere week weer nieuwe en interessante vacatures treffen op onze website! Controleer vandaag nog ons huidige aanbod, dan nemen we contact met jou op en gaan we kijken hoe jouw profiel en wensen aansluiten met de vacature. Of heb je interesse in meerdere vacatures en bedrijven? Ook dat kan! In een persoonlijk gesprek gaan we daar graag met jou op in.