Webdeveloper vacatures

Ben jij graag bezig met websites of webapplicaties? En dan aan de technische kant? Houd je ervan dat alles soepel en vlekkeloos verloopt en dat jij daar een bijdrage aan levert? Via Multiplied kan jij terecht om als Webdeveloper bij een van onze vele opdrachtgevers aan de slag te gaan! Kijk direct bij onze vacatures!

Wat doet een Webdeveloper?

Als Webdeveloper ontwerp, ontwikkel en onderhoud je websites en webapplicaties. Je bent bezig met het integreren van verschillende soorten inhoud, denk bijvoorbeeld aan geluiden, video’s, teksten en afbeeldingen. Je zult werken met verschillende programmeertalen zoals Javascript, HTML, CSS en PHP, en die programmeertalen ga jij toepassen in diverse projecten. Je zal gaan werken met databases en Content Management Systemen. Uiteraard werk je samen met ontwerpers, soms meerdere projectmanagers en diverse andere teamleden om projecten te voltooien. Als laatste blijf je je ten alle tijden bezighouden met het bijhouden van nieuwe web ontwikkelingen op technologisch vlak.

Hoe word je een Webdeveloper?

Webdeveloper kan je worden door bijvoorbeeld een studie Computerwetenschappen te volgen, maar met een mbo opleiding niveau 4 Webdeveloper, of hbo opleiding in de richting van ICT of Informatiekunde kom je ook goed terecht. Als vaardigheden neem je mee: aandacht hebben voor detail en nauwkeurig zijn. Verschillende programmeertalen kennen en ontwikkelmethodieken voor websites en webapplicaties. Flexibel dien je te zijn en het vermogen hebben om snel te kunnen schakelen tussen verschillende projecten (mocht je aan verschillende projecten tegelijkertijd werken). Je beschikt over een analytisch vermogen en denkt logisch na. En jij beschikt over uitstekende communicatievaardigheden, zodat je in staat bent om goed te overleggen met collega’s.

Wat ga je als Webdeveloper verdienen?

Als toekomend Webdeveloper ga jij tussen de €2.715,- en €3.670,- verdienen.

Vind hier jouw droombaan via Multiplied!

Wil jij aan de slag gaan als Webdeveloper? Binnen Multiplied maken we gebruik van een groot netwerk in zowel West als Oost Nederland, en Noord en Zuid Nederland. De perfecte match vinden, dat kan je aan ons overlaten! Binnen een mum van tijd ben jij op gesprek!