Applicatiebeheerder vacatures

Wil jij werkzaamheden uitvoeren dat direct van invloed is op jouw werkgever als op alle eindgebruikers die de applicaties gebruiken? Vind jij het belangrijk dat jouw werk echt gezien wordt door duizenden, terwijl je zelf achter de coulissen werkt? Als Applicatiebeheerder ga jij aan de slag bij een bedrijf om jouw IT vaardigheden in de praktijk te brengen.

Dit zal je allemaal gaan doen als Applicatiebeheerder

Over het algemeen zijn applicatiebeheerders IT professionals. Jij gaat bijvoorbeeld kijken welke applicaties geoptimaliseerd dienen te worden, je voert controlediensten uit, je houdt toezicht op de installatie van software, je voert upgrades uit aan software en je voert dagelijks onderhoud uit aan de software. De applicatiebeheerder is voor zowel bedrijven als eindgebruikers van wezenlijk belang. Voor de bedrijven het beheer met het oog op controle, omzet en de bedrijfsproductiviteit enerzijds, en voor de eindgebruikers in de algemene controle van de applicatieprocessen, de privacy en het versiebeheer anderzijds.

Applicatiebeheerder worden? Dit moet je kunnen!

Als je applicatiebeheerder wil worden, is het handig om bijvoorbeeld een HBO opleiding ICT, Communicatiesystemen, Business IT & Management, en Informatiekunde te volgen en af te ronden. Jij hebt kennis van systeemontwerpen, van implementatie, je hebt kennis van informatiebeheerprincipes zoals APL, BiSL en ITIL. Natuurlijk blijf je op de hoogte van en speel jij in op technische ontwikkelingen in jouw vakgebied. Een interessante uitdaging voor de applicatiebeheerder is technische informatie over zien te brengen aan een (voornamelijk) niet-technisch publiek.

Dit ga jij als Applicatiebeheerder verdienen

Een Applicatiebeheerder verdient gemiddeld tussen de €3.120,- en €4.225,- bruto gebaseerd op een 40-urige werkweek. Houdt er rekening mee dat dit wel geldt voor wanneer je minimaal een MBO diploma afgerond hebt. Diverse factoren hangen samen met deze berekeningen, waaronder in welke provincie je woont, hoeveel ervaring je hebt en of je in een groot, internationaal bedrijf of juist een klein bedrijf komt werken.

Vacatures Applicatiebeheerder bij Multiplied

Wil je werken als Applicatiebeheerder? Hier bij Multiplied is waar jouw zoektocht naar een Applicatiebeheerder-vacature begint! Ben je benieuwd hoe dit proces werkt en hoe Multiplied jou hierin bijstaat? Neem dan eens een kijkje naar wat Multiplied voor jou doet. Ben je benieuwd welke vacatures  beschikbaar zijn voor Applicatiebeheerders? Multiplied heeft een ruim netwerk van bedrijven van west naar oost, niet alléén in de Randstad!