DevOps Developer vacatures

Houd jij ervan om met ieder aspect in het proces van het creëren van software bezig te zijn? En het totale overzicht te hebben binnen dit proces? Ben jij graag de spreekwoordelijke spin in het -net zo spreekwoordelijke - web? Misschien is de rol van DevOps developer dan wel voor jou weggelegd! Of ben je als een DevOps developer, maar zit je nog zonder baan? Vind dan vandaag nog jouw vacature  bij Multiplied!

De eigenschappen van de DevOps Developer

Devops staat voor development en operations. Het gaat voornamelijk om een werkwijze, en bij deze werkwijze is communicatie en samenwerking tussen diverse ICT-collega’s centraal staan. Als (toekomstig?) DevOps ben jij degene die het overzicht bewaard tussen Development enerzijds en QA en Technology Operations anderzijds. Gedrevenheid in managen van bestaande IT-infrastructuur als ook het ontwikkelen van software is waar jij van houden moet, wil jij jezelf in de rol als DevOps zien werken. Jij bent namelijk betrokken bij het hele proces van het ontwikkelen van software.

Dit is wat je moet kunnen als DevOps Developer!

Als je DevOps developer wil worden, is het goed om een relevante studie afgerond te hebben. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een HBO- of universitaire opleiding binnen het vakgebied IT. Een greep uit de diverse opleidingen is Technische Informatica en Computer Wetenschappen. Daar blijft het echter niet bij. Ook een stuk ervaring komt zeker om de hoek kijken. Wil je als DevOps aan de slag gaan, moet je kennis hebben binnen je vakgebied en moet je diverse processen kunnen overzien omtrent software. Je moet kunnen managen zoals we al eerder hadden besproken, niet alleen mensen, maar ook verscheidene systemen.

Dit is wat een DevOps verdient

Een DevOps developer verdient gemiddeld tussen de de €3.595,- en €4.860,-. Natuurlijk zijn er diverse factoren die samenhangen met de totstandkoming van jouw precieze salaris. Dit zoeken wij graag voor je uit aan de hand van een (telefonisch) kennismakingsgesprek met jou. Ben je daar benieuwd naar? Neem dan contact  met ons op.

Wil jij beginnen als DevOps?

Wil jij beginnen als DevOps Developer? Hier bij Multiplied, ben jij op het correcte adres. Door het ruime netwerk aan  IT-partners is er zeker te weten een bedrijf die momenteel zoekt naar een DevOps developer. Ondanks de specialisatie van Multiplied zijn wij in bijna ieder deel van Nederland actief en vind jij geheid een vacature die bij jou past! Nog niet helemaal overtuigd waarom je via ons aan de slag zou moeten? Kijk hier voor de voordelen, en laat je overtuigen!