PHP developer vacatures

Ben jij iemand met liefde voor programmeren? Heb jij daarnaast ook het vermogen om oplossingsgericht te denken? Dan kan je bij Multiplied terecht om als PHP developer aan de slag te gaan bij een van onze vele opdrachtgevers!

De taken van een PHP developer

Als PHP developer kun je bij zowel een softwarehuis met projectenwerk als een bedrijf met een eigen product aan de slag. Je zult hier afhankelijk van de branche voornamelijk bezig zijn met het werken aan applicaties of web toepassingen. De meest gebruikte frameworks voor PHP zijn Laravel en Symfony. Daar zul je dus in veel gevallen mee gaan werken.

Wie moet jij zijn en wat moet jij kunnen als PHP developer?

Als PHP developer moet je voldoen aan bepaalde eisen. Natuurlijk moet je goed kunnen programmeren, maar tegenwoordig is het voor veel werkgevers ook belangrijk dat je passie hebt voor het vak en heb je dus een grote voorsprong als je in je vrije tijd ook bezig bent met projecten. Ook wordt er tegenwoordig veel in teamverband gewerkt dus het stukje communicatie komt ook vaak om de hoek kijken.

Over het algemeen wordt het volgende gevraagd:

  • Een afgeronde opleiding in de richting van IT;
  • Het vermogen om oplossingsgericht te denken;
  • Naast PHP een stukje ervaring met Laravel/Symfony of Javascript/HTML;
  • Motivatie om nieuwe dingen te leren en/of je huidige vaardigheden te verbeteren.

Maar hoeveel verdient het dan?

Dat is compleet afhankelijk van je ervaring. Als starter PHP developer verdien je gemiddeld zo’n €2.500,- bruto op basis van 40 uur. Als senior PHP developer kan je in sommige gevallen zelfs richting de €5.500,- bruto gaan!

Vind bij Multiplied je droombaan als PHP developer

Zit jij erover na te denken om je dromen na te jagen en aan de slag te gaan als PHP developer? Dan zit je bij ons op de goede plek. Hier vind je een breed scala aan PHP vacatures door heel Nederland. De ideale match vinden, kan je aan ons over laten. Binnen een dag kunnen we een gesprek inplannen!