Bedankt voor je open sollicitatie bij Multiplied!

Wij vinden het tof dat je een open sollicitatie hebt gestuurd! Bij Multiplied zijn we namelijk altijd op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste mensen die ook houden van een informele, no-nonsense werksfeer. Staat de ideale vacature er voor jou niet tussen? We helpen je graag om de beste plek voor je te vinden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op, vaak al binnen één dag.

En nu?

Nu we jouw open sollicitatie hebben ontvangen brengen we graag jouw wensen en ambities in kaart, telefonisch of per mail. Afhankelijk van je kwaliteiten en wensen bespreken we een aantal opties die aansluiten bij jou. Is er een match? Dan kijken we samen waar we jou kunnen introduceren. Daarna ga je in gesprek met een bedrijf. Iedereen blij? Dan volgt er mogelijk een aanbod. We bespreken het aanbod en jij geeft aan wat je prettig vindt. Tot slot is het tijd voor het contract en natuurlijk... champagne!

In de tussentijd

In de tussentijd hoef je je niet te vervelen! Bekijk onze blogs. We geven regelmatig de beste tips voor kandidaten, solliciteren en het bouwen van jouw CV.