Terug naar overzicht

We zoeken een softwareontwikkelaar met expertise in brandveiligheid en beveiliging! Ben jij op zoek naar een rol waarin je technische vaardigheden kunt combineren met klantbehoeften? Of je nu een doorgewinterde professional bent op zoek naar een nieuwe uitdaging, of aan het begin van je carrière staat, als je graag problemen oplost en verantwoordelijkheid neemt voor je werk, dan is deze baan perfect voor jou!

Functie omschrijving

We zijn verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse integratieproducten voor toegangscontrolesystemen volgens de industriestandaard. Dit omvat het ontwerpen en implementeren van een robuuste op domeinen gebaseerde architectuur, die het systeem schaalbaar en onderhoudbaar maakt. We zijn ook bezig met het ontwikkelen van zowel frontend- als backend-services om een naadloze en geïntegreerde gebruikerservaring te waarborgen. Als onderdeel van ons proces implementeren we een uitgebreide teststrategie, waaronder unit-, integratie- en end-to-end tests, om de betrouwbaarheid van het systeem te garanderen.

Daarnaast zetten we end-to-end (CI/CD) automatiseringspijplijnen op en optimaliseren we ontwikkelings- en implementatieprocessen. Om de gezondheid en prestaties van services te monitoren, ontwerpen en bouwen we dashboards voor applicatiemetingen. Dit stelt ons in staat om hoge beschikbaarheid en optimale prestaties te waarborgen. Ten slotte, creëren en onderhouden we uitgebreide projectdocumentatie, waarbij we gebruikmaken van diagramtechnieken zoals het C4-model, UML en andere functionele diagrammen. Dit helpt ons om een overzichtelijke en goed gedocumenteerde projectomgeving te behouden.

Functie eisen

 • Diepgaand begrip en kennis van traditionele programmeertalen (C#/Java/etc.).
 • Bekendheid met op domeinen gebaseerde architectuur en schaalbaar systeemontwerp.
 • Kennis van databaseontwerp, SQL queries, databasebeheertaken en uitgebreide teststrategieën en automatiseringspijplijnen.
 • Basisbegrip van versiebeheersystemen zoals Git.
 • Ervaring met zowel backend- als frontend ontwikkeling, inclusief het ontwerpen van gebruikersinterfaces.
 • Ervaring met cloudoplossingen zoals Azure, AWS, GCP, enz. is een plus.
 • .NET8, AspNetCore, REST API
 • En mooie plus; MSSQL, EF, DapperxUnit, Moq, NSubstitute, Docker, Kubernetes

Bedrijfsprofiel

Ons bedrijf verzorgt de installatie, modificatie en het onderhoud van gebouw gebonden installaties ontruiming, inbraakpreventies, toegangscontroles en beveiliging. We zijn actief in diverse sectoren, waaronder grote kantoorgebouwen, gevangenissen, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, industriële complexen en distributiecentra. Onze afdeling is groeiend en dynamisch, voortdurend bezig met verbetering en uitbreiding. We vormen een hecht team dat elkaar door dik en dun steunt. Als onderdeel van een grotere entiteit, spelen we een rol in het bevorderen van de energietransitie, de digitale transformatie en de industriële vernieuwing. Een wereldleider in technische dienstverlening en een onderdeel van een internationale en beursgenoteerde groep, biedt ondersteuning aan klanten over de hele wereld. In Nederland werken we nauw samen met 6.000 collega’s vanuit zeker 30 locaties.

Bij ons is iedereen uniek en dit wordt aangemoedigd omdat de diversiteit ons als team sterker maakt. Hoewel er verschillen zijn, hechten we waarde aan samenwerking en zien we overal kansen. Deze kansen grijpen we met beide handen aan. Jouw organisatietalent en oplossingsgerichtheid passen perfect bij de vacature van een softwareontwikkelaar.

Arbeidsvoorwaarden

 • Salaris tussen €3.250,- en €5.000 bruto per maand voor een junior/medior en tussen €5.000,- en €7.000 voor een ervaren senior, afhankelijk van je ervaring, exclusief vakantiegeld
 • Contract voor onbeperkte tijd
 • 26 vakantiedagen en 13 ADV dagen
 • Laptop, tablet en mobiel om je in je werk te helpen
 • Mooie opleidingsmogelijkheden
 • Collectieve pensioenregeling en verzekeringen

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures