Terug naar overzicht

Onze opdrachtgever heeft een aantal high traffic web concepten met miljoenen bezoekers en dit lead generation concept werkt met meer dan 15 developers aan een hypermodern en robuust platform dat veilig en schaalbaar is. Het BtoC platform wordt per jaar door miljoenen bezoekers bezicht en gebruikt. Doelstelling is een uitermate hoge klanttevredenheid creëren bij haar klanten. Technisch gebruikt het platform technieken als Python, Elixir en Ruby on Rails aan de back-end en aan de front-end wordt ontwikkeld met React / Redux en GraphQL.

 

Functie omschrijving

Als back-end software developer werk jij hier in het mooie Voorburg aan robuuste platforms die nog betere gebruiksgemak creëren voor de klanten van onze opdrachtgever. Je weet goed software te structureren en houdt ook van het principe code-reviewing. Je werkt hier met uiteenlopende vooruitstrevende technieken als Python, C# en Elixir en je kunt ook werken met Java. Daarnaast zorg je dat dat de data ook schaalbaar in de cloud wordt gewaarborgd en beheersbaar blijft. Je werkt in een ambitieus team van developers aan meer dan 10 applicaties. Daarmee kan je denken aan het product en abonnementen beheer model, verwerking van bestellingen en alsmede de controle op de resultaten. Je zorgt dat jouw code impact maakt op de gebruikservaring van de klant. 

Je overlegt hier in Voorburg samen met de product owner en IT manager en hebt ook invloed op de roadmap technisch gezien. Momenteel zijn er 3 teams in deze organisatie de bedoeling is dit op te schalen naar 5. Je bent in staat technische concepten over te brengen naar collega developers en houdt van software craftmanship in plaatst van enterprise.

Momenteel werkt het team met Nederlandstalige developers, zodoende moet je hier als developer wel goed Nederlands spreken en schrijven. Er zijn doorgroeimogelijkheden tot lead developer hier in Voorburg.

Functie eisen

 • Afgeronde HBO / WO opleiding richting software development.
 • Minimaal 5 jaar werkervaring als software developer met Python, c# en Ruby on rails of 1 van deze talen
 • Werkervaring in een high traffic web omgeving is nice to have
 • Werkervaring in een Continuous integration & Deployment environment
 • Affiniteit met Devops 
 • Je houdt van code reviewing en hebt hier werkervaring mee.

Bedrijfsprofiel

Deze organisatie heeft een informele werksfeer met korte lijnen naar de directie toe. Er is veel ruimte voor gezelligheid en er wordt alles aan gedaan om jou als medewerker op nummer 1 te zetten. Er is veel ruimte voor door ontwikkeling en persoonlijke groei als developer en je werkt ook direct op hoog niveau met 15 collega developers in een gescheiden back-end en front-end. In totaal werkt bij deze organisatie 100 man, op verschillende afdelingen van klanten service, marketing management en logistiek / inkoop. 

Arbeidsvoorwaarden

 • 25 vakantiedagen per jaar
 • 1 Jaar contract met 1 maand proeftijd, na 1 jaar kans op vaste aanstelling.
 • Pensioenregeling (50% werkgever en 50% werknemer)
 • Reiskostenvergoeding 19 cent per km
 • Persoonlijk ontwikkelingsbudget
 • Leuke borrels en personeelsuitjes. 

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures