Terug naar overzicht

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol als Java Developer waarin je bijdraagt aan een beter en veiliger Openbaar Vervoer in Nederland? Dan hebben wij wellicht de perfecte functie voor jou. Als Java Developer bij een gerenommeerd bedrijf werk je aan technisch uitdagende projecten waarin innovatie, duurzaamheid en veiligheid centraal staan. Je haalt het beste uit jezelf en je team om bij te dragen aan een beter OV in Nederland. Klinkt dit als de volgende stap in jouw carrière? Lees dan verder en solliciteer direct op deze Java Developer vacature.

Functie omschrijving

Bij dit bedrijf krijg je als Java Developer de kans om technisch uitdagende en complexe projecten aan te pakken die bijdragen aan een beter en veiliger Openbaar Vervoer in Nederland. Denk hierbij aan realtime reisinformatie koppelen en ontsluiten. Jij werkt aan projecten waarbij jouw code direct impact heeft op het OV in Nederland. Door jouw kritische en nieuwsgierige blik haal jij het beste uit jezelf en jouw Scrum-team en zie jij uitdagingen in situaties waarin wordt afgeweken van de gebaande paden

Functie eisen

 • Jouw Java-skills zijn als een goed geoliede machine: altijd in beweging en klaar om complexe problemen op te lossen.
 • Met jouw vloeiende Nederlands en Engels kun je niet alleen code schrijven, maar ook helder communiceren met je collega's en klanten.
 • Jij zorgt ervoor dat jouw software als een rotsvaste fundering staat, met degelijke ontwerpen en onfeilbare kwaliteit.
 • Voor jou zijn opensource tools en frameworks als een schatkist vol mogelijkheden die jij als geen ander kunt benutten.
 • Databases zijn voor jou als een tweede thuis, waarbij jij elke uitdaging met gemak aangaat.
 • De OV-branche is voor jou als een mysterieus avontuur, waarbij jij als nieuwsgierige en communicatief vaardige Java Developer altijd op zoek bent naar nieuwe mogelijkheden en innovaties.

Bedrijfsprofiel

Dit bedrijf is toonaangevend op het gebied van duurzame en innovatieve IT-oplossingen voor mobiliteit. Ze werken nauw samen met opdrachtgevers om oplossingen op maat te bieden die de mobiliteit verbeteren, met name in verkeersleiding, inframonitoring en reisinformatie.Een van hun krachtige oplossingen is Multimodal Analytics, die mobiliteitsdata verrijkt en omzet in beslisinformatie. Gemeenten en provincies krijgen hiermee inzicht in de mobiliteit en kunnen de doorstroom verbeteren, wat resulteert in een veiligere en efficiëntere reiservaring.
Het bedrijf heeft een indrukwekkende klantenkring, waaronder grote namen als ProRail, NS, GVB en DOVA. Ze realiseren en onderhouden complexe informatie- en besturingssystemen voor verkeer en vervoer.

Het team bestaat uit gepassioneerde ontwikkelaars, testers, consultants en projectleiders die samenwerken om complexe informatie- en besturingssystemen te realiseren en te onderhouden. Bij dit bedrijf heerst een cultuur van toewijding en toewijding voor de wereld van verkeer en vervoer. Iedereen is gedreven om bij te dragen aan veilige, duurzame en voorspelbare reizen voor de reiziger.

Dit bedrijf onderscheidt zich door haar deskundigheid, betrokkenheid en passie. Met haar duurzame en innovatieve IT-oplossingen voor mobiliteit draagt dit bedrijf bij aan een betere wereld voor iedereen die op reis gaat.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een jaarcontract, maar altijd met de intentie tot een vast dienstverband
 • Een marktconform salaris met een vaste 13e maand, waardoor je weet waar je aan toe bent
 • Een gunstige pensioenregeling, zodat je ook aan je toekomst denkt
 • Maar liefst 30 vakantiedagen om te genieten van je vrije tijd
 • Een persoonlijk ontwikkel- en boekenbudget om jezelf te blijven ontwikkelen
 • Een flexibel mobiliteitsbudget op maat, zodat je kunt reizen zoals jij dat wilt
 • Een laptop van de zaak, zodat je overal aan de slag kunt
 • Hybride werken bij een flexibele werkgever, zodat je de perfecte balans tussen werk en privé kunt vinden.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures