Terug naar overzicht

Heb je expertise in back-end, front-end, of ben je een fullstack developer? Wij nodigen jou graag uit om deel uit te maken van ons consultancyteam. In samenwerking met je teamleden werk je aan geavanceerde tooling om organisaties te helpen meer inzicht te verkrijgen in hun data(processen), waardoor ze hun prestaties nog verder kunnen verbeteren.

Functie omschrijving

Bij ons staat het creëren van verbinding centraal, zowel intern als extern, met inbegrip van onze opdrachtgevers. Deze onderlinge band vormt de kern van onze samenwerking. Onze benadering omvat actief luisteren, het stellen van vragen en gezamenlijk werken aan innovatieve oplossingen voor gerenommeerde organisaties zoals de Politie, Rabobank, UWV en Eneco.

Ons uitgangspunt is dat organisaties hun autonomie behouden. Wij assisteren hen bij het optimaliseren van bestaande tools, zodat elke business unit haar beoogde doelen kan verwezenlijken.

In deze veelzijdige functie: Duik je in de wereld van IT, Big Data en Business Intelligence. Onderhoud je contact met klanten, identificeer je (technische) behoeften, schrijf je code en voer je tests uit. Lever je bijdragen aan diverse softwareontwikkelingen, waaronder een ERP-systeem. De software die je ontwikkelt, maakt data toegankelijk en begrijpelijk voor organisaties, waardoor ze efficiënter kunnen opereren. Op deze wijze ondersteun je hen bij het uitblinken in hun bedrijfsvoering.

Functie eisen

 • Je past je soepel aan bij diverse opdrachten.
 • De variatie in taken geeft je energie, en je benut graag je nieuwsgierigheid en creativiteit om verschillende vraagstukken op te lossen.
 • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands, waarbij je uitblinkt in luisteren, doorvragen en effectieve communicatie op diverse niveaus.

Daarnaast heb je aantoonbare ervaring in minstens twee van de volgende domeinen:

 • Diepgaande kennis en ervaring met programmeertalen zoals C#, Java, PHP en Python, evenals bekendheid met .NET (Core) en API-ontwikkeling.
 • Expertise in Azure Cloud, inclusief App Services, DevOps, Pipelines en Artifacts.
 • Bij voorkeur enige bekendheid met front-end technieken zoals Angular, React of Vue.js.
 • Mogelijk zelfs enige kennis van Domain Driven Design en Software Architectuur.
 • Locatie is voor ons minder relevant, aangezien we opdrachten in heel Nederland hebben, en hybride werken wordt bij ons als normaal beschouwd.

Bedrijfsprofiel

In onze gehele organisatie heerst een sfeer van enthousiasme, gedrevenheid, betrokkenheid en nieuwsgierigheid. Bij ons krijg je de ruimte om volledig jezelf te zijn, en we staan open voor jouw ideeën. Als een hechte familie kennen we elkaar persoonlijk en staan we voor elkaar klaar. Evenementen zoals ons pooltoernooi, teambuildingactiviteiten, strategiemeetings en vrijdagmiddagborrels versterken onze band met elkaar en met SummaCosmic. Je bent van harte welkom om deel te nemen, maar voel je niet verplicht.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een stimulerende omgeving die opvalt door oprechte interesse, aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, plezier in het werk en erkenning.
 • De mogelijkheid om zelfstandig te werken met ruime vrijheid en verantwoordelijkheid in boeiende en uitdagende projecten.
 • Een marktconform salaris afgestemd op jouw expertise en ervaring.
 • Profiteren van jaarlijkse winstdeling en 5% omzetdelen bij uitgevoerde opdrachten.
 • Een 'happiness budget' dat bestaat uit 6% van je brutosalaris: 2% voor pensioenopbouw en 4% vrij te besteden aan extra vrije dagen, extra inkomen of aanvullend pensioen.
 • Standaard 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband, met de optie om flexibel te werken.
 • Keuze uit een leaseauto, NS-Business Card of een reiskostenvergoeding, evenals maandelijkse vergoedingen voor telefoon en laptop.
 • Een direct vast contract voor minimaal 32 uur per week, met gerichte investeringen in jouw groei via training, coaching en begeleiding om het beste uit jezelf te halen.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures