Terug naar overzicht

De vacature voor Software Support Engineer biedt een boeiende mogelijkheid voor een technisch onderlegde professional om klanten te ondersteunen bij softwaregerelateerde problemen. Deze rol vereist sterke probleemoplossende vaardigheden, klantgerichtheid en een diepgaande technische kennis. Als Software Support Engineer ben je verantwoordelijk voor het analyseren en oplossen van technische vraagstukken, het bieden van technische ondersteuning aan klanten en het documenteren van problemen en oplossingen. Het is een uitdagende positie binnen een innovatief softwarebedrijf, waar je een belangrijke schakel vormt tussen klanten en de ontwikkelingsteams.

Functie omschrijving

Als Software Support Engineer ben je verantwoordelijk voor het bieden van technische ondersteuning aan klanten met betrekking tot softwaregerelateerde problemen. Je analyseert en lost technische vraagstukken op, biedt deskundige begeleiding aan klanten en documenteert problemen en oplossingen. Je speelt een cruciale rol in het overbruggen van de kloof tussen klanten en de ontwikkelingsteams. Deze functie vereist sterke probleemoplossende vaardigheden, uitstekende klantgerichtheid en een gedegen technische achtergrond. Het is een uitdagende positie binnen een innovatief softwarebedrijf waarin je een directe impact hebt op de tevredenheid van klanten.

Functie eisen

  • Bachelor- of masterdiploma in een relevant technisch vakgebied.
  • Sterke technische kennis van softwaretoepassingen en systemen.
  • Uitstekende probleemoplossende vaardigheden en klantgerichtheid.
  • Ervaring met technische ondersteuning aan klanten.
  • Goede communicatieve vaardigheden en teamwerk.
  • Bekendheid met documentatie en rapportage van technische problemen.

Bedrijfsprofiel

het is een innovatief softwarebedrijf dat zich toelegt op het leveren van geavanceerde oplossingen aan klanten. Met een sterke focus op klanttevredenheid en kwaliteit streeft het bedrijf ernaar om waardevolle softwareproducten te ontwikkelen en ondersteuning van wereldklasse te bieden. Het bedrijf is bekend om zijn expertise in diverse technische domeinen en heeft een toegewijd team van professionals die zich inzetten voor het leveren van uitstekende service. Het biedt een stimulerende en collaboratieve werkomgeving waarin medewerkers hun vaardigheden kunnen ontwikkelen en bijdragen aan het succes van het bedrijf.

Arbeidsvoorwaarden

  • Competitief salaris dat past bij ervaring en vaardigheden.
  • Flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken.
  • Mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling en vakantiedagen.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures