Terug naar overzicht

Bij Onze opdrachtgever staan ze op het punt om een opwindende transformatie te ondergaan en hub organisatie en producten een totale make-over te geven. En ze hebben jou nodig, een gedreven full stack developer, om de geavanceerde software naar nieuwe hoogten te tillen! Ben jij er klaar voor? Ontdek snel meer!

Functie omschrijving

Als full stack developer bij onze opdrachtgever maak je deel uit van een dynamisch Scrum team dat werkt aan onze baanbrekende oplossingen. Op dit moment leggen ze de focus op de overgang van hun SaaS-oplossing naar een applicatie die volledig gericht is op gebruikers in de public cloud (AWS). Aan de front-end maken ze gebruik van het krachtige Vue framework en aan de back-end werken we met C#.
 

Functie eisen

 • Bouw aan de revolutionaire public cloud SaaS-oplossing.
 • Draag bij aan de ontwikkeling van een vooruitstrevende UX/UI-strategie.
 • Onderhoud onze bestaande oplossing op basis van moderne technologieën zoals jQuery/bootstrap en PHP.
 • Werk aan de ontwikkeling van boeiende mobiele apps.
 • Implementeer geautomatiseerde tests om de kwaliteit van onze software te waarborgen.
 • Neem actief deel aan Scrum-sprints en lever een waardevolle bijdrage aan het succes van het team.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever gaat verder dan enkel softwareleverancier. ze zijn een toegewijd team dat accountants en ondernemers dagelijks ondersteunt door hen te ontlasten van tijdrovende administratieve taken. Hun missie is om hen volledig te laten focussen op hun kernactiviteiten. Als onderdeel van een grote organisatie, een van Europa's grootste softwarebedrijven, werken ze in ons hechte team in Den Haag aan geavanceerde oplossingen en nemen we deel aan een groeiende transformatie. Met aantrekkelijke voordelen, zoals bijdragen aan productverbetering, deels thuiswerken en vergoedingen, bieden ze een stimulerende werkomgeving. Met meer dan 15.000 collega's verspreid over Europa streven ze ernaar om de bedrijfsadministratie van de toekomst vorm te geven en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen

Arbeidsvoorwaarden

 • Samenwerken in een hecht en dynamisch team in Den Haag, onderdeel van een grotere organisatie, een toonaangevend softwarebedrijf in Europa. Maak deel uit van hun uitgebreide netwerk van experts in heel Europa.
 • Jouw stem telt! Ze bieden je de kans om actief bij te dragen aan het verbeteren van onze innovatieve producten. Jouw ideeën en inzet maken het verschil.
 • Laat je inspireren door de prachtige historische locatie in het bruisende hart van Den Haag. Werken in een betoverend oud pand geeft een extra dimensie aan je dagelijkse werkervaring.
 • Geniet van een heerlijk verzorgde lunch met een dagelijks wisselende verse saladebar. Ze streven ernaar om je smaakpapillen te verwennen en energie te geven voor de rest van de dag.
 • Flexibiliteit voor een optimale balans! Werk deels vanuit huis en pas je werkomgeving aan jouw behoeften aan. Ze begrijpen het belang van een flexibele werkstijl.
 • Ze zorgen ervoor dat je reis comfortabel is. Ze vergoeden je reiskosten, ongeacht of je met het openbaar vervoer reist of vanuit huis werkt. Je kunt je focussen op je werk zonder je zorgen te maken over extra uitgaven.
 • Bereid je voor op de toekomst met hun premievrije pensioenplan. Ze geven om jouw financiële zekerheid en bieden je een solide basis voor een comfortabel leven na je carrière.
 • Jouw inzet wordt gewaardeerd. Ze bieden een marktconform salaris dat recht doet aan jouw vaardigheden en bijdrage. Jouw harde werk wordt erkend en beloond.
 • Klaar om je passie te laten spreken? Met een functie van 32 tot 40 uur per week heb je voldoende tijd en ruimte om je talenten te ontplooien en jezelf verder te ontwikkelen.

Bij onze opdrachtgever is werken een ervaring die je niet wilt missen! Sluit je aan bij het enthousiaste team en maak deel uit van iets groots.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures