Terug naar overzicht

Processen verlopen zoveel efficiënter als je ze digitaliseert. Zelfs buiten je werk ga je los om het leven van jezelf en anderen gemakkelijker te maken. Herkenbaar? Stop al je ervaring in je rugzak en maak van je hobby écht je werk. Bouw mee aan ons snelgroeiend softwareplatform voor de meest traditionele sector van Nederland: de bouw.

Functie omschrijving

Allereerst nemen we je mee in ons softwareplatform en de onderdelen daarvan. Met de modulaire apps voeren grote aannemers hun inspecties uit. Dus geen krabbels meer op papier, kopietjes van formulieren, gevolgd door telefoontjes en mailtjes. Maar volledig gedigitaliseerde processen. Als je alle ins en outs kent, betrekken we je in een vroeg stadium bij nieuwe projecten en complexe vraagstukken uit de branche. Vanaf dat moment bouw je aan langdurige relaties met onze klanten.

Je vraagt de technische en functionele specificaties uit voor de web-oplossingen en apps voor iOS en Android. Samen met het team bepaal je welke innovatieve technieken je het beste kunt gebruiken om de wensen van de klant te realiseren. En je kijkt verder. Want misschien zie je mogelijkheden om de app nóg breder inzetbaar te maken. Zodat die ook interessant is voor andere spelers, zoals architectenbureaus of installateurs. Vervolgens neem je de klant mee in de oplossingsrichting.

Je focust steeds voor langere tijd op een onderdeel. Daarvoor ontwikkel, ontwerp en test je software. Of je buiten de gebaande paden mag gaan? Yes, please! Maar je houdt ook alvast rekening met mogelijke wijzigingen die een klant in de toekomst zou kunnen vragen. Tussendoor los je problemen op en begeleid je collega’s bij de uitvoering van hun werk. Ook weet je precies wanneer je een klus kunt delegeren. Zo breng je ons team naar een nóg hoger level.

Je gaat aan de slag in een jong team met vier software-engineers, twee marketeers en een bouwexpert. Omdat iedereen een aandeel heeft in de grote projecten, is het belangrijk dat we elkaar snel en direct kunnen aanspreken. Daarom werken we op gepaste afstand op kantoor. Hier maken we samen de informele sfeer. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat je topprestaties levert als je met plezier naar je werk komt. Er is ruimte om even wat voor jezelf te doen. En heb je tussen de middag zin in bijvoorbeeld een gebakken visje? Lekker, doen we mee! Samen eten vinden we supergezellig. Net als gamen. Dat doen we op vrijdagmiddag.

Functie eisen

Samenwerken aan innovatieve oplossingen, daar krijg je energie van. Hoe complex een vraagstuk ook is, jij kunt het inzichtelijk maken. Met oog voor kwaliteit onderzoek je alle mogelijkheden om tot de meest praktische oplossing te komen. Opgeven komt niet voor in jouw scripts. Je neemt verantwoording voor je eigen werk, staat open voor feedback en leert graag van de werkwijze van een ander. Andersom help je je collega’s graag bij hun ontwikkeling. Verder heb je:

 • Hbo-niveau;
 • Minimaal drie jaar ervaring als software-engineer,
 • Kennis van Azure;
 • Kennis van C# en .NET (.NET Core, MVC, API);
 • Basiskennis van SQL Server;
 • Bij voorkeur kennis van Vue.js en SCSS.

Bedrijfsprofiel

De bouwbranche kan een enorme efficiencyslag maken door het standaardiseren en structureren van processen. Met die visie startte deze organisatie in 2016 met de ontwikkeling van vernieuwende en ondersteunende applicaties voor met name bouw- en aan de branche gerelateerde ondernemingen. Producten gebaseerd op de laatste softwaretechnieken voor onder andere tablets, smartphones, desktops en laptops, die realtime inzicht en overzicht geven in processen en de communicatie tussen verschillende partijen optimaliseren. Oplossingen die de uitvoeringsprocessen verbeteren, verspilling verminderen en een effectieve werkflow creëren. De enorm toenemende belangstelling voor de softwareapplicaties van deze organisatie bevestigt haar kijk op de bouw. Door een goede samenwerking en kennis van wat er speelt in de sector, breidt zij haar portfolio steeds verder uit met nieuwe innovaties.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een contract voor onbepaalde tijd als blijkt dat deze functie goed bij je past.
 • Een brutomaandsalaris tussen € 2.500,- en € 3.500,-, afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om dagen bij te kopen.
 • Goede pensioenregeling.
 • Doorgroeimogelijkheden en veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling met een individueel opleidingsbudget en coaching.
 • Een laptop van de zaak.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures