Terug naar overzicht

Als .NET Core/C# developer sta je in de voorhoede van de innovatie en automatisering. Vanuit je rol als ontwikkelaar draag jij bij aan de ontwikkeling van het Portaal en webapplicatie. Mede dankzij jouw inzet kunnen klanten in vogelvlucht hun luxe woningen samenstellen, en worden de keuzes daarna automatisch verwerkt in onze geavanceerde 3D modellen van woningen in Revit. Deze organisatie is in ruim 30 jaar uitgegroeid tot dé toonaangevende woningbouwer van Nederland. Met een prachtig en innovatief bouwconcept maken wij de droom van onze opdrachtgevers waar: het creëren en realiseren van een woning naar wens! Vanuit de standplaats in omgeving Breda werken we met een bruisend team en bouwpartners aan het realiseren van luxe vrijstaande woningen, verspreid over heel Nederland. Om ons Portaal en de bijhorende webapplicatie nog verder uit te bouwen zijn we per direct op zoek naar een zelfstandige .NET Core/C# developer. Sluit jij je aan bij ons gedreven team? Welkom thuis!

Functie omschrijving

Deze organisatie is al enige tijd op het hoogste niveau met BIM (Bouw Informatie Model) aan het werk. Zij modelleert de unieke en persoonlijke woningbouw voor opdrachtgevers volledig in 3D, aan de hand van BIM-software Revit. Aan deze 3D modellen in Revit is veel informatie gekoppeld, die via de Revit API benaderbaar en beïnvloedbaar is. Dat is waar we jouw expertise als C# developer goed voor kunnen gebruiken!

Deze organisatie heeft een eigen Revit AddIn ontwikkeld waarmee data geëxporteerd/geïmporteerd kan worden van/naar een Portaal. Dit Portaal maar met name ook deze AddIn wenst deze onderneming verder uit te bouwen, zodat er nog meer geautomatiseerd wordt in Revit. Hierdoor kunnen de bouwkundige modelleurs sneller en makkelijker gaan werken, worden diverse interne processen geautomatiseerd en kunnen klanten vanuit thuis via haar Configurator App hun woning samenstellen.

Functie eisen

Als ontwikkelaar kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken en beschik je over:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring en kennis van .NET Core, C# en ASP.NET Core WebApi is een must;
 • Ervaring met de Revit API is een grote pré, de bereidheid om je daar in te ontwikkelen een must;
 • Ervaring met Unit testing, SQL server en Blazor is een pré;
 • Ervaring met werken in Visual Studio, Sprints, GIT en Azure gaan goed van pas komen;
 • Concepten zoals: TDD, clean code, clean architecture, design patterns en SPA applicaties spreken jou aan en je bent bereid om je daarin verder te verdiepen;
 • Bij het door ontwikkelen van de software ben je altijd op zoek naar verbetering
 • De bereidheid om software te testen en daarbij duidelijke feedback te geven;
 • De drive om oplossingen en ervaringen te ontwikkelen en te delen;
 • Structuur, discipline en overzicht in je werk en de gemaakte afspraken.

Arbeidsvoorwaarden

Bij deze organisatie krijg je als ontwikkelaar veel ruimte en vrijheid om je werk te verrichten en ervoor te zorgen dat je uiteindelijk een topresultaat neer kunt zetten. Je belandt daarbij in een efficiënte en gestructureerde organisatie, waarbinnen innovatie en optimalisatie aangemoedigd worden.

Werkend bij deze organisatie draag je bij aan de realisatie van  exclusieve woningbouw. Iedere opdrachtgever is anders en heeft eigen wensen en behoeften, waardoor geen project hetzelfde is. Ook je collega’s zullen enthousiast reageren op jouw werkzaamheden! Dankzij jouw inspanningen en oplossingen kunnen zij namelijk efficiënter werken. Zo draag je bij aan een positieve werkomgeving voor de gehele organisatie.

 • Werken bij dé topspeler in de markt van woningbouw;
 • Werken bij een lerende en vernieuwende werkgever;
 • Werken bij dé topspeler in de markt van BIM;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een goed salaris;
 • Bruisend team van betrokken collega’s;
 • Werkplezier: je laat dromen uitkomen;
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures