Terug naar overzicht

Het leuke aan het werken als software developer bij onze opdrachtgever is dat je samen bouwt aan mooie oplossingen. Je bent geen code aan het inkloppen, maar echt creatief bezig. Dat wordt nog wel eens onderschat. Je analyseert, ontwerpt en voert uit. Je duikt diep in het probleem van de klant. Dat krijg je niet kant en klaar op een A4’tje aangeleverd. Nee, je haalt alles uit de kast om exact te begrijpen waar het vraagstuk vandaan komt. Dat maakt de functie ontzettend divers. Binnen ons kleine team sparren we veel met elkaar. Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur qua werkzaamheden.

Functie omschrijving

Als full stack software developer werk je aan het doorontwikkelen en onderhouden van bestaande maatwerk oplossingen en je participeert in nieuwe database driven maatwerk software projecten. Je gaat bijvoorbeeld bezig met een 3D-configurator voor een deurenfabriek, een thermische rekenmodule voor een koeltorenfabrikant, een rooster-/waardering-/rapport-module voor het systeem voor scholen en opleiders of de project- & resourceplanning voor een baggeraar.

Dit bedrijf is op zoek naar een full stack developer: je bent dus afwisselend bezig met front end, back end en database-taken. Alle nieuwe maatwerk oplossingen ontwikkel je op basis van het eigen platform, dat deze organisatie inhouse ontwikkeld heeft. Daar mag je uiteraard ook aan doorontwikkelen!

Functie eisen

Jij bent een communicatieve teamplayer, die van analytische uitdagingen houdt. Je voelt je prettig in een agile (scrum) omgeving en houdt ervan om nieuwe dingen te leren. You also speak a pretty good woordje over the English border. Als je serieus, hardwerkend en op z’n tijd in bent voor een grap, dan pas je wel in het team. En verder:

  • Minimaal hbo/bachelor werk- en denkniveau
  • Veel ervaring met het schrijven van software in C#
  • Kennis van object-oriented analysis and design (OOAD), C#, .NET (core), Microsoft SQL Server, Javascript/Typescript, Angular 8+ en HTML/CSS
  • Bij voorkeur ook kennis van git, DevOps en RxJS

Bedrijfsprofiel

Vanuit de verschillende vestigingen vertaalt deze organisatie vraagstukken van haar klanten naar effectieve ICT-oplossingen. Met haar unieke Smart Services concept zorgt zij ervoor dat klanten zich volledig kunnen focussen op hun eigen primaire business. Deze onderneming ondersteunt met een goed werkende ICT-omgeving, ongeacht of dit bij een klant op locatie of in een cloudomgeving is. Deze organisatie adviseert, ontwerpt, bouwt, beheert en onderhoudt. Indien gewenst doet zij dat 24/7, 365 dagen per jaar.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures