Terug naar overzicht

Ben jij die web-ontwikkelaar met een innovatieve en kritische blik? Haal jij energie uit het ontwikkelen van goed werkende .NET-projecten en ben je constant bezig met het bouwen aan je eigen carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie omschrijving

"Hoe ziet een typische week bij deze organisatie eruit?" is een veelgestelde vraag tijdens sollicitatiegesprekken. Het korte antwoord is: geen dag (of week) is hetzelfde. Eén van onze developers geeft graag een uitgebreider antwoord:

Mijn week begint met het afhandelen van e-mails en het doornemen van mijn voortgang van vorige week, evenals het plannen van actiepunten en projecten voor de komende week. Na de dagelijkse stand-up met het team ga ik aan de slag. Een van mijn taken is het opzetten van Azure DevOps als vervanging voor Jira in ons team. Dit geeft ons meer vrijheid in projectwerk, stelt ons in staat om agile te werken met user stories en epics, en biedt betere mogelijkheden voor het instellen van gebruikersrechten. Dit was een teambeslissing tijdens onze maandelijkse improvementmeeting.

Een dag van mijn week is gereserveerd voor de doorontwikkeling van de zoekmodule in de back-end voor TeamNL. Dit betekent het verwijderen van oude componenten en het implementeren van nieuwe componenten. Op een andere dag besteed ik veel tijd aan kennisoverdracht over het Momento-project, waarvoor we een nieuwe applicatie ontwikkelen. Samen met een collega die al meer betrokken was bij dit project, loop ik stap voor stap door het systeem en de applicatie, zodat ik daarna zelfstandig ermee aan de slag kan.

Op vrijdagmiddag evalueren we de hoogtepunten, dieptepunten en leermomenten van de week terwijl we genieten van een biertje. We bespreken ook eventuele fouten die zijn gemaakt om ervan te leren.

Binnen deze organisatie zet jij je expertise in om projecten te realiseren met je eigen geschreven C#-code op basis van .NET. We werken met Microsoft Visual Studio en maken regelmatig gebruik van het Umbraco CMS. En we blijven altijd up-to-date met de nieuwste technieken, zoals MVC, Microsoft Azure, NuGet, Linq, MSSQL, Jira en GIT.

Functie eisen

 • Mbo- of hbo-niveau vereist
 • 2-3 jaar ervaring met Microsoft .NET framework, Core, MVC en Entity Framework
 • Grondige kennis van MVC, Git, SQL en web-API's
 • Voorkeur voor kennis van Microsoft cloud platform Azure en Umbraco
 • Goede beheersing van het Nederlands en Engels vereist

Bedrijfsprofiel

Al sinds 2005 zijn wij gevestigd in het bruisende Arnhem, waar we al achttien jaar lang de online wereld verfraaien. Bij deze organisatie streven we ernaar om een doordachte online strategie te combineren met de ontwikkeling van prachtige Umbraco-websites, online platforms en applicaties. Ons doel? Tevreden bezoekers en tevreden klanten.

Als fullservice webbureau bestaat deze organisatie uit een team van ongeveer 25 enthousiaste professionals die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van online applicaties en websites. Ons team omvat verschillende disciplines, waaronder conceptontwikkeling, (interaction) design, app- en webdevelopment, user experience testing, e-mailmarketing en contentmarketingstrategie en -uitvoering. Voor al deze disciplines hebben wij onze eigen specialisten in huis.

Arbeidsvoorwaarden

 • Uitdagende baan bij een groeiend en gezond internetbedrijf
 • Goede hardware (laptop van de zaak) en juiste software
 • Flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken
 • Ergonomische zit-sta bureau's in hartje Arnhem
 • Ruimte voor ontplooiing en initiatief in een open zelfsturende omgeving
 • Werken in compacte teams aan innovatieve projecten
 • Goed salaris
 • OV-vergoeding voor reiskosten
 • Coaching en persoonlijk/vakinhoudelijk opleidingsprogramma

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures