Terug naar overzicht

Onze opdrachtgever is op zoek naar een vaste UX designer voor haar eigen product welke internationaal gebruikt wordt door meer dan 100.000 gebruikers inmiddels op dagelijkse basis. Deze organisatie is op zoek naar een ondernemende UX designer die graag de verdieping zoekt en die graag de kwaliteit van de software en de gebruikservaring op een hoog niveau plaatst. Een designer met gevoel voor detail maar met name die kan denken buiten de kaders om. Ben jij de bureau wereld zat en wil je graag werken in een groot team van 100 Fte aan een eigen product? Dan zit je hier wel op je plek. Solliciteer en wacht niet langer.

Functie omschrijving

Je werkt hier in omgeving Delft met een enthousiast team van UX designers samen, je bent verantwoordelijk voor de gebruikservaring van het product. Je gaat samen aan tafel zitten met je team en gaat de toekomst schetsen en invullen op gebruikersgebied. Je hebt intensieve interactie met de verschillende teams en je werkt in een Agile scrum team waarbij je nieuwe functionaliteiten oplevert. Het bedrijf waar jij komt te werken staat bekend om haar innovatie en zijn marktleider in haar segment, juist door altijd voor op te lopen en hierbij heeft zij een heel snelle groei gerealiseerd. Je bent in staat om in deze functie mee te groeien in een snel groeiende organisatie.

Naast het stukje van het ontwerpen en nadenken over de toekomst en het implementeren van nieuwe functionaliteiten, coach je collega's en ontwikkel je verder aan het design systeem van de organisatie. Daarbij vertaal jij requirements en user stories die je ontvangt vanuit de product owner en zorgt voor werkende UX interactie modellen die hout snijden. Als UX designer is het belangrijk dat jij de nieuwe trends volgt in UX en je bent in staat om zowel de product owner als het tech team te verrassen met frisse UX ideeën. Je bent verantwoordelijk voor de oplevering van de ontwerpen die technisch opgeleverd dienen te worden. Jouw klanten staan te trappelen om nieuwe functionaliteiten te gebruiken en jij vindt het echt leuk om te innoveren en nieuwe ideeën en technieken toe te passen.

 

Functie eisen

De volgende eisen worden gesteld om hier te slagen in Delft als UX designer:

 • Afgeronde HBO-opleiding
 • Ervaring met het bouwen van interactieve prototypes
 • Je werkt graag in een Agile omgeving
 • Minimaal 5 jaar relevante en professionele werkervaring
 • Ervaring met Design systems
 • Ervaring met Design thinking en business workshops

Bedrijfsprofiel

Deze organisatie bestaat inmiddels uit meer dan 100 Fte en viert haar succes uitgebreid. Dit jaar is ze al naar Kreta geweest en regelmatig zijn er leuke bedrijfsborrels en feesten. Het bedrijf is marktleider in de Benelux en is nu ook snel aan het groeien in de landen Duitsland, Engeland en Oostenrijk. De ambitie is heel groot, de omzet moet naar de 100 miljoen euro in 5 jaar tijd, en ze zijn al aardig op weg. Maar bovenal is innovatie en klanttevredenheid één van de pijlers waar het bedrijf op draait, waarbij de medewerkers echt centraal staan.

Arbeidsvoorwaarden

De volgende arbeidsvoorwaarden worden gesteld voor een goede senior UX designer:

 • Salaris tot 5200 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband
 • 25 vakantiedagen
 • Laptop
 • Pensioenregeling
 • Opleidingsbudget ter waarde van 2500 euro per jaar
 • Doorgroeimogelijkheden naar lead UX designer. Er werken hier meerdere UX designers in het team samen
 • Reiskostenvergoeding
 • Remote werken 3 dagen per week.
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures