Terug naar overzicht

Deze toffe organisatie is op zoek naar een ervaren Backend Developer met expertise in Node.js en TypeScript. Als Backend Developer ben je verantwoordelijk voor het verbeteren en uitbreiden van onze codebase. Je implementeert nieuwe features, voert onderhoud uit en optimaliseert de code. Daarnaast neem je actief deel aan teamvergaderingen en draag je bij aan technische discussies. Jouw doel is het leveren van een snelle, stabiele en veilige API. Affiniteit met PHP is een pluspunt. 

Functie omschrijving

Als Backend Developer bij deze organisatie speel je een cruciale rol in het verbeteren en uitbreiden van ons platform. Zij zijn momenteel bezig met het omzetten van hun platform naar een serverless architectuur met behulp van AWS Lambda. Daarnaast richten we ons meer op Node.js en TypeScript. Ze zoeken een ervaren professional met affiniteit voor PHP om ons team te versterken na de zomer vakantie. Als je bekend bent met cloud technologieën, heb je een streepje voor.

Je bent verantwoordelijk voor het verbeteren en uitbreiden van de codebase van het platform met behulp van Node.js en TypeScript. Daarnaast implementeerde hij nieuwe features, voerde je noodzakelijk onderhoud uit en optimaliseerde hij de code en testdekking. Actieve deelname aan de tweewekelijkse API-guild meeting en bijdragen aan discussies binnen het team waren ook belangrijke taken. Het ultieme doel was om een snelle, stabiele en veilige API te garanderen.

Functie eisen

 • Een informatica-achtergrond en bij voorkeur HBO denk- en werkniveau.
 • Minimaal 3 jaar ervaring als backend developer.
 • Ervaring met Node.js en TypeScript.
 • Affiniteit met PHP en ervaring met frameworks zoals Laravel is een pluspunt.
 • Ervaring met het schrijven van geautomatiseerde tests.
 • Kennis/ervaring met DevOps-werkzaamheden, zoals Nginx, AWS, AWS CDK en Docker, is een pré.
 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een toonaangevend bedrijf in de verzendsector, met een sterke focus op het leveren van de beste verzendservice in Nederland. Ons team bestaat uit enthousiaste professionals die zich inzetten om elke online ondernemer, ongeacht de omvang, in staat te stellen eenvoudig en snel post en pakketten te versturen.

Bij ons draait het om persoonlijk contact en service. We kennen onze klanten en zij kennen ons. We streven ernaar om de diensten van grote vervoerders toegankelijk te maken voor iedereen, door gebruik te maken van slimme IT-oplossingen en het bieden van een uitstekende klantenservice. We gaan verder dan alleen het verzenden van pakketten; we leveren een totaaloplossing die bijdraagt aan het succes van onze klanten.

Onze missie is om kansen in de digitale wereld gelijkwaardig te maken voor iedereen. We willen de brug slaan en online ondernemers de mogelijkheid geven om te groeien. Onze visie is gebaseerd op het leveren van persoonlijke service en slimme oplossingen, zodat onze klanten kunnen doen waar ze goed in zijn: ondernemen.

Binnen ons bedrijf hanteren we belangrijke kernwaarden. We streven naar een persoonlijke benadering, waarbij we jou en je bedrijf leren kennen. Passie is de drijvende kracht achter ons werk, we hebben een onuitputtelijke energie om te excelleren. Samenwerking is essentieel, zowel met onze klanten als met onze partners, om de beste oplossingen te bieden die aansluiten op individuele behoeften. We zijn daadkrachtig en ondernemend, altijd gericht op verbetering en vooruitgang. Tot slot koesteren we duurzame relaties, met aandacht voor elkaar en het milieu.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een uitdagende en diverse functie met grote verantwoordelijkheid binnen een dynamische werkomgeving.
 • Ruime mogelijkheden voor professionele groei en kennisuitbreiding.
 • Een groeiend bedrijf met een enthousiast en betrokken team, waar een professionele maar informele werksfeer heerst.
 • Een competitief salaris en diverse mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling binnen ons functiehuis. (tussen de 3.5k - 7k)
 • Mogelijkheid tot een eindejaarsgratificatie op basis van onze doelstellingen.
 • Een MacBook van de zaak om jouw werkzaamheden optimaal uit te voeren.
 • Werken bij het leukste bedrijf in Hoofddorp, met een fantastische werksfeer, inclusief borrels, sportevenementen en bedrijfsuitjes.
 • 25 vakantiedagen per jaar om te genieten van welverdiende rust en ontspanning.
 • Een NS-Business Card die al jouw reiskosten dekt, waardoor je zorgeloos kunt reizen.
 • Dagelijks vers fruit en een smakelijke lunch om jouw energie op peil te houden.
 • Een flexibel thuiswerkbeleid, zodat je de balans kunt vinden tussen werk en privé.
 • Een solide pensioenregeling, zodat je ook in de toekomst goed verzorgd bent.

Klinkt dit interessant maar heb je niet alle gevraagde technieken of ervaring? 

Schroom niet en solliciteer alsnog! 

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures