Terug naar overzicht

Als ervaren PHP developer, die wellicht op zoek is naar een nieuwe werkgever heb je op het moment een luxe positie. De interessante bedrijven liggen letterlijk voor het oprapen en de keuze is reuze. Toch is het bedrijf waarmee wij op dit moment samenwerken erg opvallend door een hoog technisch niveau. Het betreffende bedrijf is onderdeel van een grote organisatie maar opereert volledig autonoom. Dit betekent dat jij als Back-end developer veel vrijheid en initiatief hebt om het platform naar een hoger niveau te tillen. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam en ontwikkelt een eigen platform voor online ondernemers. Het bedrijf heeft op het moment meer dan 30.000 klanten en is nog steeds keihard aan het groeien. Daarnaast is het bedrijf gezellig en informeel en krijg je genoeg handvatten toegereikt om een top developer te worden! 

Functie omschrijving

Als back-end developer ben je constant bezig met het verbeteren en uitbreiden van de codebase. Dit kan door middel van nieuwe features, onderhoud en het doorvoeren van optimalisaties. Als developer zul je proberen de beste oplossingen, mooiste implementaties en verbeteringen, waarbij altijd de business value in de gaten wordt gehouden. Naast het programmeren, kun je zoals eerder vermeld meedenken aan alle zaken die daarbij horen. Tijdens de wekelijkse meetings heb je de mogelijkheid om jouw ideeën te delen/testen waardoor iedereen scherp en betrokken blijft. 

Functie eisen

 • Een informatica achtergrond (bij voorkeur HBO denk- en werkniveau)
 • Minimaal 3+ jaar ervaring als Back-end Developer
 • Kennis en ervaring van o.a. PHP, Laravel/Symfony, PostgreSQL, Elasticsearch, Redis
 • Ervaring met automation testing
 • Kennis en ervaring van DevOps werkzaamheden als AWS, Docker, Kubernetes, etc. 
 • Je kan de Nederlandse taal goed spreken

Bedrijfsprofiel

Deze verzendservice is er voor alle online ondernemers die op zoek zijn naar een betrouwbare oplossing voor het verzenden van hun pakketten, post, brievenbuspakjes en pallets. Met behulp van slimme IT-oplossingen en een persoonlijke klantenservice zorgt dit platform ervoor dat klanten meer tijd overhouden om te ondernemen.

Het platform biedt een all-in-one oplossing die toegankelijk is voor elke klant die zich aansluit. Zo zijn er gratis webshop koppelingen beschikbaar, integraties met de grootste e-commerce platforms, en een retourservice die helemaal naar wens kan worden ingericht. Het doel is om de diensten van grote vervoerders toegankelijk te maken voor iedere online ondernemer, zodat zij de beste ervaring kunnen bieden aan hun klanten.

Dit platform gaat beyond delivery en begrijpt dat verzenden meer is dan alleen het transporteren van pakketten van A naar B. Zo is er een Haalservice beschikbaar voor grote zendingen, een persoonlijke klantenservice en de mogelijkheid om verpakkingen te bestellen via de webshop.

Als online ondernemer wil je niet alleen groeien, maar ook jouw klanten de best mogelijke ervaring bieden. Daarom staat dit platform voor je klaar om ervoor te zorgen dat jouw pakketten veilig en op tijd aankomen. Sluit je aan bij de community van tevreden klanten en ontdek zelf hoe simpel en slim verzenden kan zijn.

Arbeidsvoorwaarden

Naast een uitdagende werkplek met veel doorgroeimogelijkheden en gezellige collega's krijg je ook nog:

 • Een gloednieuwe laptop
 • 25 vakantiedagen 
 • Volledig gedekte reiskosten
 • Flexibiliteit qua thuiswerken
 • Salarisindicatie tussen de 3.5k - 7k per maand
 • Aantrekkelijk pensioen 

Al met al een zeer fijne werkgever. Klinkt dit interessant maar heb je niet alle gevraagde technieken of ervaring? 
Schroom niet en solliciteer alsnog! 

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures