Terug naar overzicht
 • Plaats

Ben jij een getalenteerde full stack developer die klaar is om ons team te versterken? Wil je graag meewerken aan het ontwikkelen van modules, het maken van project specifieke aanpassingen en het toevoegen van nieuwe functionaliteit aan ons dynamische platform, Stentor e-commerce? Reageer dan op deze vacature!

Functie omschrijving

De full stack developer speelt een essentiële rol in de e-commerce projecten van het bedrijf, met name binnen het Stentor ontwikkelingsproces. Ze zijn verantwoordelijk voor het uitwerken en implementeren van nieuwe modules en klantspecifieke functionaliteiten, waarbij ze technische en haalbaarheidsanalyses uitvoeren en functionele ontwerpen opstellen.

Een belangrijk aspect van hun werk is het leggen van de basis voor conversie-tools en API-koppelingen, die vervolgens verder worden ontwikkeld door het projectteam. Ze zijn voortdurend bezig met het bedenken van oplossingen die de efficiëntie en snelheid van hun collega's in het projectteam verbeteren, met oog voor de mogelijke impact op andere processen en systemen.

Daarnaast bieden ze ondersteuning aan de collega developers in het projectteam, onder andere door middel van code-reviews en pair-programming. Ze zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om bestaande werkprocessen te verbeteren en nemen actief deel aan de implementatie van deze verbeteringen.

In deze rol krijgen ze de kans om hun technische expertise en creatieve denkvermogen ten volle te benutten. Ze werken nauw samen met het projectteam en dragen bij aan de ontwikkeling en groei van het e-commerce platform. Met hun bijdrage maken ze het verschil voor de klanten en streven ze naar voortdurende verbetering van de werkprocessen.

Functie eisen

 • WO of HBO werk- en denkniveau
 • Gedegen kennis van een groot deel van onze stack
 • Minimaal 4 jaar werkervaring als developer
 • Positieve houding, proactief, resultaatgericht, analytisch en oplossingsgericht
 • Teamspeler met de bereidheid om kennis te delen
 • Zelfstandig kunnen werken
 • Bereidheid om nieuwe vaardigheden aan te leren
 • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een toonaangevend adviesbureau dat zich richt op het leveren van hoogwaardige diensten op het gebied van strategie, management en technologie. Zij helpen hun klanten bij het identificeren en benutten van kansen, het oplossen van complexe problemen en het realiseren van duurzame groei.

De team bestaat uit ervaren consultants met diverse achtergronden en expertisegebieden. Ze werken samen met klanten uit verschillende sectoren, waaronder technologie, financiën, gezondheidszorg, retail en meer. De consultants hebben diepgaande kennis van de industrieën waarin ze actief zijn en begrijpen de uitdagingen en trends die daar spelen.

Bij onze opdrachtgever geloven ze in het leveren van op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften en doelen van de klanten. Ze werken nauw samen met de klanten om inzicht te krijgen in hun organisatie, uitdagingen en ambities. Op basis daarvan ontwikkelen ze strategieën en implementeren we innovatieve oplossingen die waarde toevoegen en resultaten opleveren.

De diensten omvatten onder andere strategisch advies, organisatieadvies, technologieadvies, digitale transformatie, projectmanagement en meer. Onze opdrachtgever biedt ook trainingen en workshops om de vaardigheden en kennis van de klanten te versterken.

Bij dit bedrijf streven ze naar langdurige partnerships met de klanten. We streven ernaar om niet alleen hun adviseurs te zijn, maar ook hun vertrouwde partners die hen ondersteunen bij elke stap van hun reis naar succes.

Kortom, een betrouwbaar adviesbureau dat klanten helpt bij het navigeren door complexe uitdagingen en het bereiken van hun zakelijke doelen met behulp van strategie, management en technologie.

Arbeidsvoorwaarden

 • Leuke collega's en een informele werksfeer met korte communicatielijnen.
 • Volop mogelijkheden voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling, zodat je kunt groeien in je carrière.
 • Een competitief salaris dat past bij jouw niveau en werkervaring.
 • Geniet van 24 vakantiedagen en ontvang 8% vakantietoeslag om te ontspannen en op te laden.
 • Hybride werken, waardoor je flexibiliteit hebt om zowel op kantoor als thuis te werken.
 • Reiskostenvergoeding om je dagelijkse pendelkosten te dekken.
 • Profiteer van een solide pensioenregeling voor je toekomstige financiële zekerheid.
 • We bieden ook een aantrekkelijke decemberbonus als blijk van waardering.
 • Sluit de werkweek af met de gezellige vrijdagmiddagborrel en geniet maandelijks van een gezamenlijke lunch met je collega's.
 • Werk aan een uitdagende baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, waarbij je actief bijdraagt aan het uitbreiden en optimaliseren van onze software.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures