Terug naar overzicht

Ben jij een ervaren full stack .NET developer en wil je graag werken aan een (complexe) webapplicatie? En ben jij bedreven in het combineren van webservices en databases tot nieuwe mogelijkheden voor interne en externe gebruikers? Maar wil je vooral ook werken in een slagvaardig team zonder bureaucratie? Dan zijn we op zoek. Naar jou!

Functie omschrijving

Binnen dit bedrijf bestaat het team ontwikkelaars en applicatiebeheerders uit ongeveer 15 personen met verschillende specialismen. Het gezamenlijke doel is het verder digitaliseren en verbeteren van de dienstverlening op het gebied van zakelijke verzekeringen. Zo streeft dit bedrijf naar gebruik van de nieuwste technieken. Daarbij gelooft dit bedrijf erin onderscheidend te zijn door veelal digitale, maar wel persoonlijke dienstverlening. Daarin ben jij een belangrijke schakel in het team op de digitale front-end.

Functie eisen

  • HBO werk en denkniveau;
  • Aantoonbare ervaring met .NET (C#), HTML/CSS, JavaScript, webservices (SOAP en REST) en TypeScript;
  • Kennis en ervaring op het gebied van databases, het schrijven van een efficiënte SQL-query gaat je goed af, maar we gebruiken waar het kan LINQ;
  • Je bent betrokken, proactief en gaat voor een kwalitatief goed eindproduct;
  • Je vindt het leuk om in een klein team en breed inzetbaar te zijn op verschillende ontwikkelvraagstukken en aanverwante werkzaamheden.

Bedrijfsprofiel

Deze organisatie is een sterk groeiende, innovatieve onderneming. Ze is een ondernemende club in de zakelijke verzekeringswereld met een frisse kijk op online diensten aan zakelijke assurantiekantoren. Dit doet dit bedrijf met haar zelf ontwikkelde web platform.
Het platform biedt de verzekeringsadviseur toegang tot het verzekeringsassortiment van inmiddels 20 volmacht verzekeraars. Deze onderneming staat erom bekend voorop te lopen als het gaat om haar kennis van IT en zakelijke verzekeringen. Ze vormt een divers en gedreven team bestaande uit ruim 30 medewerkers, met ieder zijn eigen specifieke kennis.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een uitdagende, ondernemende, kleine en zeer dynamische werkomgeving met leuke collega’s;
  • De mogelijkheid om te werken in een team dat vooraan loopt in de ontwikkelingen in de branche;
  • Een goed marktconform salaris;
  • Mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures