Terug naar overzicht

Als developer denk je echt mee met de klant. Werk jij graag aan uitdagende projecten voor bedrijven als DHL, Stage Entertainment en Longfonds?
En ben je iemand die graag meedenkt van strategie tot oplevering? Dan kan dit wat voor je zijn..
 

Functie omschrijving

Als Drupal-developer ga je aan de slag in een multidisciplinair Scrum team. Samen met je collega’s ontwikkel je uiteenlopende websites en webapplicaties: van e-learning platforms tot intranetten en campagne-sites. Via jouw PHP, MySQL en open source frameworks toepassingen weet jij telkens opnieuw in te spelen op de wensen van je klanten. Samen met je team werk jij eraan om in alle omstandigheden het beste product op te leveren: voor minder ga je niet. Bovenop de technische skills die je al bezit, ben je ook creatief in het bedenken van technische oplossingen. Daarnaast bied je technische ondersteuning aan je collega’s op de campus.

Functie eisen

 • Je hebt uitgebreide ervaring met PHP of een vergelijkbare programmeertaal 
 • Je hebt ervaring met OOP 
 • Je bent bekend met het werken in Drupal
 • Je bent een teamplayer en gelooft in een Agile / Scrum werkwijze

Bedrijfsprofiel

Bij dit bedrijf denk je van strategie tot oplevering mee. En dat niet alleen, je pakt ook de optimalisatie en doorontwikkeling op. Dat doe je door te bouwen aan PHP-applicaties voor grote organisaties zoals Jaguar Land Rover, Erasmus Universiteit en Gemeente Breda. Zo is geen week hetzelfde en werk je samen met je team aan een langdurige relatie met je klant. Je werkt in een multidisciplinair team in Den Bosch of de locaties Breda of Gorinchem. Jij neemt het initiatief om code te controleren op consistentie, complexiteit en leesbaarheid. Samen met je collega’s realiseer je de beste oplossing voor de klant. Repetitief werk? Daar doen ze hier niet aan. Je bouwt steeds weer andere dingen, afhankelijk van wat impact genereert voor het project waaraan je werkt.

Als PHP developer bouw jij mee aan ingewikkelde API-koppelingen, interessante dataverwerking of bouw je robuuste oplossingen voor bedrijfskritische processen. Dit alles gefocust op de (eind)gebruiker, rekening houdend met alle mogelijke edge-cases. Je schrijft voor zichzelf sprekende code volgens de laatste standaarden van de meest gangbare PHP frameworks.

Arbeidsvoorwaarden

Bij dit bedrijf krijg je alle ruimte om te groeien, zowel binnen je vakgebied als erbuiten. Bijvoorbeeld met een persoonlijk ontwikkelbudget. Ook denken ze graag met je mee: wil je veel afwisseling of juist volle focus op één project of product? Wat jouw voorkeur ook heeft, Zij zorgen dat je werkzaamheden het best bij je passen. Ook is gedeeltelijk remote werken mogelijk...

Dit kun je verwachten:

 • Gave klanten
 • Salaris obv je ervaring van 3500-6500 bruto obv 40u
 • Uitdagende projecten
 • Fijne collega's
 • Open sfeer
 • Ruimte voor jouw ambities
 • Inspirerende omgeving
 • Brabantse gezelligheid
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures