Terug naar overzicht

Wil jij werken voor een toonaangevend en innovatief bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van de nieuwste webapplicaties? En wil jij dit doen vanuit je eigen huis of favoriete koffietentje? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Functie omschrijving

Dit snelgroeiende bedrijf is momenteel op zoek naar een ervaren en gedreven Remote PHP Developer om hun team te versterken. Het bedrijf richt zich op het ontwikkelen van innovatieve webapplicaties voor diverse klanten over de hele wereld. Als Remote PHP Developer bij dit bedrijf krijg je veel vrijheid en flexibiliteit om te werken waar en wanneer je wilt, zolang je de afgesproken resultaten behaalt.

Als zelfstarter ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties met behulp van PHP en MySQL. Je werkt nauw samen met het team van ervaren developers en designers, waarbij jouw input en ideeën zeer gewaardeerd worden. De projecten zijn uitdagend en bieden de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen als PHP Developer.

Functie eisen

 • EU based only!
 • Je hebt een afgeronde opleiding op het gebied van informatica of een vergelijkbare opleiding;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met PHP en MySQL;
 • Je hebt ervaring met front-end technologieën zoals HTML, CSS en JavaScript;
 • Je hebt ervaring met frameworks zoals Laravel en Symfony;
 • Je bent communicatief vaardig en werkt graag in teamverband;
 • Je bent proactief en hebt een passie voor het ontwikkelen van hoogwaardige webapplicaties.

Bedrijfsprofiel

Dit innovatieve en snelgroeiende SaaS bedrijf is toegewijd aan het ontwikkelen van baanbrekende softwareoplossingen voor bedrijven wereldwijd. Ze streven naar innovatie en staan bekend om hun vooruitstrevende aanpak bij het ontwikkelen van webapplicaties. Het team bestaat uit ervaren ontwikkelaars, designers en projectmanagers die zich richten op het leveren van op maat gemaakte oplossingen die aan de behoeften van klanten voldoen.

Het bedrijf is momenteel op zoek naar een getalenteerde Remote PHP Developer om hun team te versterken. Bij dit bedrijf krijgen developers de vrijheid en flexibiliteit om te werken waar en wanneer zij willen, zolang ze de afgesproken resultaten behalen. Developers hebben de kans om te werken aan uitdagende projecten voor diverse klanten over de hele wereld.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een uitdagende en afwisselende baan met veel vrijheid en flexibiliteit, waarbij je kunt werken waar en wanneer jij wilt;
 • Een competitief salaris tot €6.000,-, afhankelijk van vaardigheden en ervaring, en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Mogelijkheden tot het volgen van trainingen en cursussen om jezelf verder te ontwikkelen;
 • De kans om te werken aan innovatieve projecten voor diverse klanten over de hele wereld;
 • Een gezellig en professioneel team dat openstaat voor jouw input en ideeën.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures