Terug naar overzicht

Ter uitbreiding van het development-team is deze opdrachtgever op zoek naar een C# back-end developer, die passie heeft voor het ontwikkelen van softwareapplicaties.  Een developer die begrijpt hoe je goede applicaties ontwikkelt, welke onze klanten helpen een voorsprong op te bouwen in de digitale wereld.

Functie omschrijving

Je bent onderdeel van een team van developers dat samenbouwt aan uitdagende softwareapplicaties. Je vertaalt de klantwensen in concrete softwareoplossingen. Je bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces, vanaf het ontwerpen van het technisch design tot de implementatie en uitrol van de software.

Je bent op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het vlak van software development, en deelt deze kennis graag met je collega’s.  Je ontwikkelt topkwaliteit software, die voldoet aan de hoge verwachtingen en eisen van onze klanten. Je bent een team-player met uitstekende sociale – en communicatieve vaardigheden. Je bent flexibel en weet uitstekend om te gaan met onverwachte veranderingen.

Binnen deze organisatie wordt gewerkt met: C#, .NET, .NET Core, Linq, Microsoft SQL Server, Agile, Scrum, Jira, Confluence, Git, CI, CD, Kafka, ElasticSearch, Kibana, Restful API’s, Test-driven development en Azure.

Functie eisen

  • Afgeronde HBO of universitaire opleiding met affiniteit voor softwareontwikkeling
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Gestructureerd kunnen werken
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift
  • Gemotiveerd en resultaat-gedreven
  • 3-8 jaar ervaring als C# back-end developer

Arbeidsvoorwaarden

Deze opdrachtgever biedt een uitdagende positie met veel groeipotentie in een dynamische organisatie. Naast een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarde, is persoonlijke groei en plezier hebben in je werk een belangrijke pijler binnen de organisatie. 

Bij deze organisatie werken ze in multidisciplinaire, zelfsturende Agile teams. Zij geloven niet in een gecontroleerde hiërarchische organisatiestructuur. Daarentegen werken zij in een informele omgeving die samenwerking en onderling contact tussen medewerkers stimuleert.
 

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures