Terug naar overzicht

Circulaire afvalverwerking is van groot belang voor een gezondere planeet. Met modulaire containersystemen, slimme inzameloplossingen en ondersteunende hard- en software zet deze organisatie stappen in een duurzame revolutie. Wil jij als Backend Developer bouwen aan applicaties voor slimme steden, experimenteren met IoT-sensortechnologie en digitale diensten ontwikkelen die zij internationaal kunnen uitrollen? Dan maakt onze opdrachtgever graag kennis met jou!

Functie omschrijving

Je wordt onderdeel van de technologie afdeling, het innovatiecentrum van deze organisatie. Op basis van marktontwikkelingen en klantbehoeften werk je met jou team in sprints aan allerlei softwareoplossingen. Denk bijvoorbeeld aan functionaliteiten voor het geavanceerde containermanagementsysteem, nieuwe applicaties voor de IoT-sensortechnologie of slimme apps die afvalinzameling en duurzamer maken. Tevens blijft dit bedrijf bezig met de vernieuwing binnen haar afdeling en onderzoekt zij de laatste technieken, tools en frameworks. Zo is zij bezig met .NET 5 in diverse microservices in combinatie met een IoT Hub in Azure voor schaalbaarheid, om haar klanten blijvend van dienst te kunnen zijn.

Als Backend Developer ben jij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de backend-systemen. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat opgeleverde producten aan de kwaliteitseisen voldoen. De project documentatie en het beheer van de OTAP omgevingen zijn ook onderdeel van de werkzaamheden. Is er een opslag van zijn er operationele problemen? Dan zet je met je collega's alles op alles om snel een gedegen een oplossing te vinden. Dit alles doe je niet alleen, maar in een van de scrum teams, elk bestaande uit ongeveer 5 mensen.

Functie eisen

Zij zijn razenddruk met allerlei innovatieprojecten, dus zij zoeken iemand die zich makkelijk aanpast en snel kan meedraaien in het team. Heb jij de kennis en ervaring die zij zoeken?

  • Je hebt een afgeronde IT-opleiding op hbo- of wo-niveau
  • Je hebt tussen de 3 en 8 jaar relevante werkervaring
  • Je werkt moeiteloos met C# en hebt ervaring met ASP.NET en ASP.NET Core
  • Je bent bekend met SQL, TSQL
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels
  • Je bent flexibel ingesteld en 32-40 uur per week inzetbaar

Kennis van en ervaring met Entity Framework, Azure, Azure DevOps en Application Insights zijn een pre

Bedrijfsprofiel

Deze organisatie produceert, installeert en onderhoudt een brede range aan onder- en bovengrondse afvalcontainers inclusief bijbehorende elektronische hard- en software. Afgelopen jaren is er door deze organisatie fors geïnvesteerd in het ontwikkelen van software en elektronica. En wij blijven de komende jaren volop investeren.

Arbeidsvoorwaarden

Bij deze organisatie werk je elke dag aan vooruitstrevende software op basis van de laatste .net- en cloud-ontwikkelingen. Natuurlijk bieden zij je een prima salaris en overige arbeidsvoorwaarden. Door te sparren met collega's, cursussen te doen en / of trainingen te volgen, kun je jezelf ontwikkelen.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures