Terug naar overzicht

Deze partij heeft sinds 2007 tot op heden een enorme groei meegemaakt. Ze begonnen met geschenkbonnen en eindigen nu met relatiegeschenken met opdruk met tevens hun eigen drukkerij en team van zeker 8 developers. Ze zijn uitgeroepen tot ‘Best Online Performance van het jaar 2017’, een mooie prestatie. Tevens staan ze in de top 250 snelgroeiende bedrijven van Nederland. Ook zijn ze een van de vijftien in de lijst van snelgroeiende bedrijven in het buitenland.en uitgeroepen tot FD Gazelle 2017 > regio Oost (Utrecht, Overijssel en Gelderland).

Wie wil hier nou niet werken!? :)

Functie omschrijving

Je werkt als junior+/medior developer aan 1 IT-platform. Samen met andere afdelingen werk je aan software en handige tools om haar klanten optimaal te helpen. Ben je ambitieus, wil je graag meedenken, testen, ontwerpen en ontwikkelen? Veelzijdigheid en persoonlijke groei spelen een grote rol in het team. Verder kun je veel kennis op doen in internationale ontwikkeling. Je werkt binnen een team van 8 developers die ervaren zijn op zowel de backend als frontend. Het gemiddelde niveau onder de developers is een 2+ jaren werkervaring.

Functie eisen

  • Je hebt minimaal een MBO4 afgeronde opleiding en HBO denknivea
  • Je wordt blij van het schrijven van software en van de tools waar dit bedrijft mee werkt
  • Je bent communicatief
  • Zeker 1 jaar werkervaring in PHP en gewend cms werk op te pakken (in Magento, Prestashop, Joomla, Wordpress, etc.) 
  • OOP, SQL met daarbij een plus als je ervaring hebt in Bootstrap, AnguljarJS, MongoDB

Bedrijfsprofiel

Deze organisatie beschikt over ongeveer 45-50 medewerkers in NL en 35 medewerkers in Duitsland. Sinds 2020 is zij ook live gegaan in Spanje en Italië. Inmiddels heeft dit bedrijf ook een vestiging met 15 medewerkers in Duitsland.

Arbeidsvoorwaarden

Veel is bespreekbaar!!
Waaronder de vakantiedagen zelfs en daarbij jouw flexibele werktijden :) 

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures