Dames en heren het is een onzekere tijd, wat gaat de huizenmarkt doen in 2023? Dat is een onderwerp die tussen de informele werkgesprekken met veel kandidaten van Multiplied wordt besproken. Gaat de markt zakken of gaat die dalen, de vraag naar huizen en woonruimte blijft enorm en veel bedrijven komen toch terug op het volledig thuis werken.

Dames en heren het is een onzekere tijd, wat gaat de huizenmarkt doen in 2023?
 
Dat is een onderwerp die tussen de informele werkgesprekken met veel kandidaten van Multiplied wordt besproken. Gaat de markt zakken of gaat die dalen, de vraag naar huizen en woonruimte blijft enorm en veel bedrijven komen toch terug op het volledig thuis werken. 

Wij kennen goede developers die in de periferie zijn gaan wonen van Assen tot in Zuid-Limburg. Prachtige huizen met lappen grond heerlijk tussen de koeien, wie wil dat nou niet? Daar kan je toch geen buil aan vallen. 

Op zich zou een gezonde correctie van de huizenmarkt niet zo slecht zijn, dan hebben ook startende huizenkopers weer een kans. Wij merken in gesprekken met onze developers en met andere kandidaten dat door de hoge inflatie momenteel van 17,1 % salaris steeds meer belangrijk wordt, ook om bijvoorbeeld om een hypotheek te krijgen. Op zoek naar een leuke job? Bekijk onze vacatures.

‘’What comes up, must come down’’ aan de andere kant moet je je ook niet bang laten maken en je focus op de lange termijn, je koopt een huis immers niet voor het moment maar voor jaren, denk maar eens na over de volgende opmerking; "In life there are sheeps who lives in fear, and than you have the wolves who capitalize on it.

Ik wens u in een dalende en stijgende huizenmarkt al het woon, werk en leefgenot toe.

Terug naar overzicht