Terug naar overzicht

Bouw aan de toekomst van de zorg- en welzijnssector als User Experience Designer bij ons innovatieve bedrijf! Als jij gedreven bent om creatieve concepten tot leven te brengen, in nauwe samenwerking met een team van experts, dan is deze vacature jou op het lijf geschreven. Bij ons krijg je de kans om jouw expertise en passie voor ontwerp te gebruiken om softwareoplossingen te creëren die een positieve impact hebben op het leven van mensen. Doe mee met ons team en speel een sleutelrol in het vormgeven van baanbrekende IT-oplossingen in de zorg- en welzijnssector.

Solliciteer nu en zet jouw stempel op de toekomst van digitaal ontwerp!

Functie omschrijving

Als UX/UI designer neem je een cruciale rol op je bij het visualiseren van creatieve concepten. Samen met een team van developers, consultants, projectleiders en gebruikers werk je nauw samen om tot de beste resultaten te komen. Je verantwoordelijkheden omvatten onder andere het bedenken, uitwerken en visualiseren van nieuwe concepten, het vertalen van deze concepten naar wireframes, het herontwerpen van bestaande functionaliteiten, het creëren van prototypes, het opzetten en uitvoeren van gebruikersinterviews, en het ontwerpen op basis van waardevolle gebruikersfeedback.

Met jouw expertise en vaardigheden als designer zorg je ervoor dat onze softwareoplossingen optimaal aansluiten bij de behoeften van de gebruikers. Je brengt vernieuwende ideeën en inzichten in, en je hebt oog voor zowel de esthetische aspecten als de functionele aspecten van het ontwerp. Jouw creativiteit en probleemoplossend vermogen stellen je in staat om complexe en flexibele software succesvol te (her)ontwerpen. Daarnaast heb je affiniteit met de zorg- en welzijnssector en ben je bekend met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van mobiele interfaces.

Functie eisen

 • Minimaal 5 jaar ervaring als UX designer
 • Sterke grafische vaardigheden
 • Minimaal een HBO opleiding in digitaal ontwerpen
 • Ervaring met transities naar nieuwe en mobiele interfaces
 • Affiniteit met de zorg- en welzijnssector
 • Kennis van toegankelijkheid
 • Ervaring met design en gebruikersonderzoek
 • Kennis en ervaring met het (her)ontwerpen van complexe en flexibele software
 • Communicatieve vaardigheden en vermogen om je in te leven in de gebruiker

Bedrijfsprofiel

De organisatie richt zich op het ondersteunen van professionals en vrijwilligers in zorg en welzijn, waardoor zij effectiever kunnen werken en meer tijd kunnen besteden aan essentiële processen. De slimme ICT-oplossingen van de organisatie hebben als doel om de impact van het werk beter zichtbaar te maken en iedereen de mogelijkheid te bieden om actief deel te nemen aan de samenleving. Binnen het ontwikkelteam neemt de Senior Ontwikkelaar een cruciale rol op zich, waarbij hij of zij betrokken is bij de ontwikkeling van een SAAS-oplossing voor organisaties in de welzijns-, zorg- en maatschappelijke dienstverleningssector, evenals platformen voor burgers.

Als Senior Ontwikkelaar speel je een belangrijke rol bij het creëren van innovatieve oplossingen die de sector ondersteunen en de manier waarop zorg en welzijn worden verleend transformeren. Door jouw expertise en inzet draag je direct bij aan het verbeteren van processen en het verhogen van de efficiëntie in de sector. Ben jij klaar om jouw vaardigheden in te zetten voor het realiseren van een toekomstbestendige en sociale samenleving?

Arbeidsvoorwaarden

 • Een inspirerende en informele werkomgeving waarin samenwerking centraal staat.
 • Een contract voor minimaal 32 uur per week met een jaarcontract en uitzicht op een vaste aanstelling.
 • Flexibele werktijden, waarbij de voorkeur ligt tussen 8.00 uur en 18.00 uur, zodat je een goede werk-privébalans kunt behouden.
 • Een competitief salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden die in overleg worden vastgesteld en rekening houden met jouw ervaring en toegevoegde waar

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures