Terug naar overzicht

Onze klant is een gerenommeerde organisatie die al meer dan 12 jaar een groot online platform heeft wereldwijd met 2 miljoen gebruikers. De onderneming richt zich op innovatieve dienstverlening binnen crypto en de games market en de organisatie heeft een uitstekende reputatie opgebouwd bij haar gebruikers (consumenten). Met in totaal 3 vestigingen wereldwijd bedient de onderneming een miljoenenpubliek. Innovatie en een hoge service maakt van dit bedrijf een winnende unicorn.  Vanwege de sterke beoogde groei van de onderneming is het bedrijf nu op zoek naar een fullstack php developer.

Functie omschrijving

Als PHP developer, werk jij in het webdev team aan het grote inhouse ontwikkelde platform welke is ontwikkeld in Symfony. Je zal met name werken aan back-end en af en toe front-end features, daarbij is de back-end behoorlijk uitdagend om dat jij ook aan de slag gaat met het schrijven van scripts die het mogelijk maken om met miljoenen aan data punten te connecten. Je ontwikkeld ook API endpoints om nieuwe functionaliteiten te lanceren.  Helaas zit er ook een stuk onderhoudt in de functie en zal je af en goed aan legacy moeten zitten om deze te migreren naar het nieuwe symfony framework. 

Tevens zal je uiteraard volledig met Scrum / agile werken en samenwerken met andere teams en werk je aan integraties met grote Amerikaanse social media bedrijven. Naast Symfony zal je aan de front-end javascript kant met name met Vue.js of React.js werken. Om deze job goed in te vullen heb je tenminste 3 jaar professionele ervaring nodig als PHP programmeur bij voorkeur front-end en back-end, met focus op back-end.

Functie eisen

Om hier in den haag te slagen als PHP programmeur is het belangrijk dat je de volgende competenties dan wel skills bezit:

- Ervaring met PHP5.6 en PHP 7
- Interesse in andere programmeer talen en technieken is een pre
- Ervaring met MariaDB / Mysql
- Je bent bekend met interface talen als HTML5, css en javascript
- Je hebt minimaal 4 jaar ervaring in development.
- Je hebt in ieder geval ervaring met Laravel dan wel Symfony framework
- Je krijgt uiteraard budget om naar conferenties etc te gaan.

Arbeidsvoorwaarden

- 25 vakantiedagen
- Uitstekende pensioenregeling (70% vergoed door werkgever en 30% door werknemer)
- 1 jaar contract met uitzicht op een vaste aanstelling.
- Laptop
- Conferentie / studie budget om bijvoorbeeld naar PHP conferenties te gaan
- Doorgroeimogelijkheden naar lead developer
- Leuke bedrijfsuitjes 1 keer per jaar naar het buitenland met de zaak.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures