Terug naar overzicht

Deze werkgever is een paar keer uitgeroepen tot de beste van NL! Daar wil je toch werken?
Ben jij de gedreven Software Tester om het Developmentteam te versterken? Als Software Tester speel je een belangrijke rol bij het waarborgen van kwaliteit en betrouwbaarheid van hun softwareapplicaties en zorg jij ervoor dat klanten de beste ervaring hebben. Je werkt nauw samen met Developers en Product Owners om te zorgen voor een gestroomlijnde ontwikkeling van hoogwaardige software. Training on the job: tijdens het inwerktraject leer je alle ins en outs van de functie. Je komt te werken in een prachtig, centraal gelegen kantoor voorzien van een eigen bar, dakterras, zit-sta-bureaus, sporthal en meer!

Wat ga je doen?

Je test alle bestaande en nieuwe software, die in-house wordt ontwikkeld (iOS & Android Apps, verschillende websites en CRM-systemen). Je bent bezig met het Identificeren, analyseren en documenteren van bugs, maar ook bezig met het opstellen en uitvoeren van gedetailleerde testplannen en testcases om ervoor te zorgen dat alle functionaliteiten voldoen aan de specificatie. Je werkt hierbij hecht samen met het Developmentteam om bugs te rapporteren, op te lossen en te verifiëren en draagt actief bij aan het verbeteren van de QA-processen en het implementeren van best practices. Ook ondersteun je de Product Owners bij het definiëren van productvereisten en de specificaties.

Met wie ga je dat doen?

Met het QA (test)team, bestaande uit twee productowners en twee andere softwaretesters, zorg jij ervoor dat het platform goed blijft functioneren voor de eindgebruiker. Daarnaast heb je een samenwerking met zeker 25 medewerkers verdeeld over 4 divisies (Back-end, Front-end, Infra & Mobile). Er wordt serieus en geconcentreerd gewerkt, maar er is natuurlijk ook ruimte voor een geintje en een borrel. Zoiets, los van het geintje die lastig te plannen is, staat regelmatig op de planning. Ben je een bier- of wijnliefhebber, of ergens anders liefhebber van? Veel is aan te dragen en mogelijk! 

Wat ze graag willen zien

  • Minimaal 1 a 2 jaar ervaring hebt met het testen van software
  • Kennis van software test methodologieën, test planning en testuitvoering
  • Ervaring met Jira en Confluence is mooi meegenomen
  • Sterk analytisch denkvermogen en probleemoplossend vermogen en draagt graag bij aan een team

Wat je van ze krijgt

Een salaris passend bij jouw werkervaring, 8% vakantiegeld, reiskostenvergoeding, pensioenopbouw, 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen

  • Een arbeidsovereenkomst bij een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.
  • Gezamenlijke lunch verzorgd door een topcateraar, gratis gebruik van de gym, een gameroom en vrijdagmiddagborrels op het dakterras
  • 10% korting op eigen producten
  • Kantoor op een centrale plek met genoeg plek
  • 26+ vakantiedagen en mogelijkheid tot kopen ervan
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures