Terug naar overzicht
  • Plaats

Heb jij tenminste 5 jaar ervaring als een PHP (Laravel) developer? Ben jij klaar om jouw functie zelfstandig te definiëren en grenzen te verleggen met de nieuwste technieken? Wil je een cruciale rol spelen in het succes van onze organisatie? Dan hoef je niet verder te zoeken - dit is de perfecte vacature voor jou!

Functie omschrijving

Bij onze opdrachtgever ben jij als PHP developer de drijvende kracht achter de tevredenheid van de klanten. Hoe ze dat bereiken?

  1. Met jouw onuitputtelijke bron van innovatieve ideeën weet je steeds weer nieuwe, goedwerkende oplossingen te creëren die de klanten versteld doen staan.

  2. Je fungeert als mentor voor junior developers en deelt je rijke ervaring en talent om hen elke dag te laten groeien en beter te worden dan ze gisteren waren.

  3. Jouw passie voor klantcontact maakt jou een waardevolle schakel tussen de organisatie en de klanten. Je luistert naar hun behoeften, begrijpt hun wensen en zorgt voor een uitmuntende dienstverlening die hun verwachtingen overtreft.

Met jouw inzet til je niet alleen de organisatie naar een hoger niveau, maar bieden ze ook de klanten een ongeëvenaarde ervaring. Als onderdeel van het team ben je een essentiële bouwsteen in het succesverhaal van het bureau. Sluit je aan en maak een significante impact met jouw expertise en enthousiasme!

Functie eisen

  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
  • Uitstekende beheersing van PHP en Laravel
  • Goede beheersing van het Nederlands in woord en geschrift
  • Ervaring met React, Inertia, TailwindCSS, Kubernetes en unit testing is een pré
  • Een sterke nieuwsgierigheid om nieuwe technieken uit te zoeken, te testen en te omarmen

Bedrijfsprofiel

Bij de opdrachtgever werk je samen met een dynamisch team van getalenteerde, sociale en open-minded professionals, en bedien je een diversiteit aan klanten. Je kunt het ene moment drie maanden werken aan een groot project voor bijvoorbeeld Engie, Thuiswinkel of Cargill, en het andere moment werk je aan een mix van één groot project en vijf kleinere projecten, wat het werk lekker afwisselend maakt.

Momenteel bouwen ze met twaalf collega's aan het succes van de opdrachtgever. Dit doen ze met veel plezier en hechten waarde aan een informele werksfeer, korte communicatielijnen en gelijke behandeling van iedereen. Jouw zelfstandigheid wordt gewaardeerd, en ze moedigen je aan om jouw mening in te brengen bij het maken van keuzes met betrekking tot projecten.

Als je momenteel verlangt naar meer variatie en groeimogelijkheden in je huidige baan, of als je simpelweg toe bent aan een nieuwe uitdaging, dan is dit jouw kans. Bij de opdrachtgever kun je écht impact maken en dat doen in samenwerking met een gemotiveerd team. Hier zul je veel leren, mooie stappen zetten en samen successen vieren. Sluit je aan en laten ga samen een geweldig avontuur beleven!

Arbeidsvoorwaarden

Uitdagende fulltime baan bij een groeiend en gezond internetbedrijf met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Passend salaris dat bij deze functie past. Reiskostenvergoeding, Macbook en mogelijkheid om thuis te werken. Interessante en leuke opdrachten. Gezellige bedrijfsuitjes en een leuke werkomgeving waarin je jezelf kunt door ontwikkelen. Heerlijke koffie en nog veel meer extra's!

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures