Terug naar overzicht
 • Plaats

Jij bent een zelfstandige werker, maar hecht waarde aan het overleggen met anderen binnen het team. Je bent kritisch naar jezelf en anderen en durft dit openlijk te uiten. Bij ons team staat kwaliteit altijd voorop en we streven ernaar om elkaar voortdurend te blijven verbeteren. We zijn ervan overtuigd dat we alleen als team Champions League-waardig zijn binnen de software-branche en dit bereiken we enkel door samenwerking en wederzijdse groei.

We streven naar een omgeving waarin we van elkaar kunnen leren en ons kunnen blijven ontwikkelen. Als team werken we gezamenlijk aan het behalen van onze doelen en het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit. Wij zijn er trots op om te zeggen dat we als team de beste resultaten behalen en dat we samen successen vieren. Join jij ons team en ga je voor de hoogste kwaliteit en prestaties?

Functie omschrijving

Als een ervaren PHP developer, speel jij een cruciale rol in de ontwikkeling van onze software en draag je bij aan het verbeteren van de functionaliteit en prestaties van ons systeem. Je werkt niet alleen aan het onderhouden van bestaande checks, maar ook aan het creëren van nieuwe checks die ons product nog krachtiger maken. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het updaten van bestaande koppelingen en het oplossen van bugs om de veiligheid van onze software te waarborgen.

Onze klanten zijn toonaangevende organisaties die vertrouwen op onze software, waaronder grote namen zoals A.S.R., Volksbank, Jumbo, UMCG en Unigarant. Als onderdeel van ons team ben je verantwoordelijk voor het opzetten van private labels voor onze klanten, het integreren van ATS-systemen en het ontwikkelen van nieuwe functies om de ervaring van onze gebruikers te verbeteren.

Als lid van ons ontwikkelteam werk je nauw samen met andere getalenteerde back-end en front-end developers om de kwaliteit van onze software te waarborgen en ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn. Jouw vaardigheden en inzet dragen bij aan ons gezamenlijk succes.

Om in aanmerking te komen voor deze uitdagende rol, vragen wij

 • Een bewezen track record van minimaal 5 jaar als PHP developer
 • Minimaal 3 jaar ervaring met software ontwikkeling
 • Uitgebreide kennis van en ervaring met Laravel, HTML/CSS en databases
 • Een zelfstandige, servicegerichte en proactieve houding

Als jij deze kwalificaties bezit, ben jij de persoon die wij zoeken om ons team te versterken en onze software naar nieuwe hoogtes te brengen.

Bedrijfsprofiel

Onze missie is om heel Nederland aan het werk te krijgen. Daarom hebben we een innovatieve oplossing ontwikkeld waarmee elk bedrijf in Nederland snel en eenvoudig kandidaten kan screenen. Wij begrijpen namelijk dat bedrijven kostbare tijd verliezen met ouderwetse en dure screeningmethodes.

Onze volledig geautomatiseerde software is het antwoord op deze problemen. Het stelt bedrijven in staat om efficiënter en effectiever te screenen, zodat ze snel de beste kandidaten kunnen vinden.

Wil jij ons helpen om onze missie te volbrengen en Nederland aan het werk te krijgen? Solliciteer dan vandaag nog en sluit je aan bij ons team! Samen kunnen we het verschil maken.

Als je bij ons komt werken, kun je rekenen op

 • Een uitstekend salaris dat jouw waarde erkent en beloont.
 • 26 vakantiedagen, zodat je voldoende tijd hebt om te ontspannen en op te laden.
 • Kansen om jezelf te ontwikkelen met opleidings- en trainingsmogelijkheden om je vaardigheden te verbeteren.
 • Een moderne en comfortabele werkplek met een zit-sta bureau, zodat je gezond en productief kunt werken.
 • Een team van enthousiaste collega's die je zullen ondersteunen en inspireren.
 • Gezellige borrels en teamuitjes om je werkervaring te verrijken en je collega's beter te leren kennen.
 • Spannende potjes rond-de-tafel om de teamgeest te bevorderen en je creativiteit te stimuleren.

Kortom, bij ons vind je niet alleen een geweldige werkomgeving, maar ook een stimulerende en lonende carrière.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures