Terug naar overzicht

Door de verdere ontwikkeling van het door ons in-house ontwikkelde telemetrie systeem creëren wij, in samenwerking met de gemeentes, een manier om het monitoren en beheren van pompinstallaties, bergbezinkbassins, stuwen en overstorten optimaal in te richten. Voor de toekomst is de verdere ontwikkeling van het systeem enorm van belang en daarom zoeken wij een ervaren .NET Software Engineer die samen met ons de strijd aangaat.

Functie omschrijving

Als .NET Software Engineer werk je samen met het team mee aan de ontwikkeling van het Telemetrie systeem. Je draagt bij aan het gehele software ontwikkelproces, van het verzamelen van requirements tot aan het ontwerpen, implementeren, testen en documenteren van de software. Verder wordt er van je verwacht dat je actief meedenkt over nieuwe ontwikkelingen en vraagstukken met betrekking tot de systeemarchitectuur.

De afdeling Software Ontwikkeling werkt op basis van de Scrum ontwikkelmethodiek. Dit gebeurt met behulp van de laatste technieken binnen een professionele ontwikkelomgeving. Er wordt gebruik gemaakt van Azure DevOps en GIT ter ondersteuning van de application development lifecycle.

Functie eisen

Wij zoeken een enthousiaste kandidaat met een hbo (+) opleiding richting Informatica/Technische Informatica, gecombineerd met een positieve, flexibele instelling en werkmentaliteit. Wij zijn op zoek naar iemand die geïnteresseerd is in de nieuwste technologieën en met een grote passie voor softwareontwikkeling. Verder vragen wij:

  • Minimaal 5 jaar ervaring als .NET Developer
  • Ervaring met .NET Framework / .NET Core, ASP.NET, C#, EF / EF Core, SQL Server JavaScript / Typescript (is vereist)
  • Kennis van object georiënteerd programmeren (is vereist)
  • Kennis van REST API technologie (is een pré)
  • Ervaring met Angular of andere Javascript / Typescript Frameworks (is een pré)
  • Ervaring met Azure (is een pré)
  • Ervaring met Scrum/Kanban, Continuous Integration en DevOps (is een pré)
  • Ervaring met Windows Server, IIS en TCP/IP (is een pré)
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal

Bedrijfsprofiel

De continuïteit van watermanagement is waar het deze organisatie om gaat. Goed en vroegtijdig onderhoud en inspectie van pompsystemen beperkt het aantal storingen en minimaliseert hinder voor bewoners. Door vanaf het begin mee te denken bij waterprojecten kunnen de specialisten adviseren over probleemloos functionerende installaties. 

Bij deze organisatie kunnen zakelijke en particuliere klanten terecht voor vrijwel alle denkbare diensten en oplossingen op het gebied van afvalinzameling, afvalrecycling en rioolservice. Vanuit 30 vestigingen in het land werken momenteel ruim 1.000 medewerkers. Men is ambitieus, succesvol en groeiend.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou een uitdagende functie binnen een informele organisatie met veel mogelijkheden tot verdere zelfontwikkeling. In deze functie krijg jij de kans om jouw creativiteit en kennis kwijt te kunnen in het systeem en grote ontwikkelingen mee te maken. Daarnaast zijn de arbeidsvoorwaarden voor deze functie marktconform en gebaseerd op kennis en ervaring. Deze organisatie leeft de CAO Kleinmetaal na.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures