Terug naar overzicht
 • Plaats

Als software ontwikkelaar ben je een veelgevraagd persoon. Als vakman wil je mooie dingen bouwen, maar vaak ligt de nadruk op "als het maar werkt", "wanneer is het af?", "tijd is geld". Bij onze opdrachtgever is men juist wel op zoek naar vakwerk. Ze bouwt een platform waar vorig jaar meer dan 5 miljoen Nederlanders gebruik van maakten. Alleen kwaliteit, details, en nieuwe techniek stelt haar in staat om het platform Europees uit te bouwen naar meer dan 100 miljoen transacties per jaar. Vakwerk waar je de tijd voor krijgt en wat onze opdrachtgever ook zo waardeert. 

Werk mee aan een betrouwbare digitale wereld! Het is de missie om voor digitale transacties dezelfde bewijskracht te bieden als in de fysieke wereld.  Privacy en Security vormen de fundering van ons platform. Zit jij vol bewijskracht en lijkt het je tof om bij te dragen aan de internationale groei van onze opdrachtgever?  

Functie omschrijving

Samen met het development team werk je mee aan een dienst waar afgelopen jaar alleen al meer dan 5 miljoen mensen gebruik van hebben gemaakt! Je bouwt Agile mee aan het online portaal, API en backend systemen.  Ze maken hierbij o.a. gebruik van cryptografie, Event Sourcing, DigiD, iDIN, OpenID, OIDC, SAML en eHerkenning. Ook zijn ze op dit moment bezig met het implementeren van WebAuthn binnen het platform. Je wordt vanaf het begin bij  projecten betrokken zodat je écht invloed kunt uitoefenen op wat we maken en meteen waarde kunt toevoegen. Je bent natuurlijk veel zelf aan het programmeren, maar bent daarnaast ook coach voor de 3 junior developers. Je gaat de software ontwikkelen voor het klantportaal, API en achterliggende bouwstenen voor encryptie en digital signing van documenten. Je gaat meewerken aan verbeteringen van het Cloud Platform en het verder uitbouwen van horizontal scaling. Je zal gebruik maken van Object store (op basis van OpenStack) en Message Queuing en zowel SQL als NoSQL. Je gaat werken met geautomatiseerde unit testen en integratie testen. Naast zelf programmeren, spar je met de ervaren Architect Developer en coach en waarborg je de kwaliteit (code review) van de 3 junior developers. Hou van je nieuwe technieken? Top! Onze opdrachtgever werkt met ASP.Net Core/.Net Core.

Functie eisen

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in meerdere programmeer-, opmaaktalen (C#, HTML5, CSS, SQL en Javascript) en platformen.
 • Kennis van andere talen zoals C++ en/ of Rust is een pré. 
 • Je hebt kennis van HTTP en ervaring met Git waaronder Rebase.
 • Ervaring met Message Queues of CQRS  is een plus.
 • Heb je ook al ervaring met Open Source projecten en werken in een Cloudomgeving, zoals Amazon, Azure en/of OpenStack dan is dat helemaal mooi!
 • Je bent security & privacy minded.
 • Je bent fulltime beschikbaar.

Bedrijfsprofiel

Bij dit bedrijf hebben ze een passie voor digitale bewijskracht. Het is dan ook de visie dat digitale bewijskracht cruciaal is voor het digitaal transformeren van bedrijfsprocessen en de introductie van nieuwe businessmodellen. Bij ieder innovatief idee ontstaat de vraag wie er aan de andere kant van de lijn zit en of het wel rechtsgeldig is. Sinds de start van dit bedrijf in 2008 hebben oprichters van dit bedrijf maar één doel voor ogen: zorgen dat iedereen veilig, makkelijk en rechtsgeldig online zaken kan doen. En daar doen we er elke dag opnieuw alles aan om dit waar te maken.

Arbeidsvoorwaarden

 • Afwisselende werkzaamheden binnen een jong team;
 • Vrijheid om nieuwe software technologieën uit te proberen en te implementeren;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Elke dag een gezamenlijke lunch met de leukste collega’s.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures