Terug naar overzicht

De vacature voor Senior Mendix Developer biedt een uitdagende mogelijkheid voor ervaren ontwikkelaars in het Mendix-platform. Als Senior Mendix Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van complexe bedrijfstoepassingen. Je zult nauw samenwerken met klanten en interne teams om op maat gemaakte oplossingen te leveren. Deze rol vereist diepgaande kennis van het Mendix-platform, uitstekende probleemoplossende vaardigheden en het vermogen om technische vereisten om te zetten in effectieve applicaties. Het is een kans om te werken binnen een dynamisch bedrijf dat zich richt op innovatie en digitale transformatie.

Functie omschrijving

Als Senior Mendix Developer speel je een essentiële rol in het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van complexe bedrijfstoepassingen met behulp van het Mendix-platform. Je werkt nauw samen met klanten en interne teams om technische vereisten te vertalen naar op maat gemaakte oplossingen. Deze functie vereist diepgaande expertise in Mendix, waarbij je je probleemoplossende vaardigheden inzet om robuuste en efficiënte applicaties te bouwen. Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van junior ontwikkelaars en het waarborgen van de kwaliteit en levering van projecten. Het is een uitdagende en innovatieve rol binnen een dynamisch bedrijf dat gericht is op digitale transformatie.

Functie eisen

 • Ervaring als Mendix Developer met expertise in het bouwen van complexe bedrijfstoepassingen.
 • Diepgaande kennis van het Mendix-platform en het ontwerpen van applicaties.
 • Probleemoplossend vermogen en het vermogen om technische vereisten om te zetten in effectieve oplossingen.
 • Uitstekende samenwerkings- en communicatievaardigheden.
 • Leiderschapskwaliteiten en het vermogen om junior ontwikkelaars te begeleiden.
 • Sterke focus op kwaliteit, levering en klanttevredenheid.

Bedrijfsprofiel

Het bedrijf is een toonaangevend technologiebedrijf dat zich richt op digitale transformatie. Ze helpen organisaties bij het bouwen van innovatieve softwareoplossingen met behulp van het Mendix-platform. Met een team van experts biedt het bedrijf maatwerkapplicaties die bedrijfsprocessen optimaliseren en de productiviteit verhogen. Het bedrijf is trots op hun focus op samenwerking, kwaliteit en klanttevredenheid. Als een inspirerende werkgever biedt het bedrijf een stimulerende en professionele werkomgeving waarin medewerkers hun vaardigheden kunnen ontwikkelen en uitblinken in het leveren van hoogwaardige oplossingen voor hun klanten.

Arbeidsvoorwaarden

 • Competitief salaris dat overeenkomt met ervaring en vaardigheden.
 • Mogelijkheid tot flexibel werken en thuiswerken.
 • Uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling en vakantiedagen.
 • Kansen voor professionele groei en ontwikkeling.
 • Dynamische werkomgeving met innovatieve projecten en digitale transformatie.
 • Mogelijkheid om te werken in een ervaren en gepassioneerd team.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures